Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

gdje u ove tople dane

Raspravljate o temi gdje u ove tople dane u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; potaknut temom "gdje sa curom u zimske dane" otvaram ovu koja bi bila gdje po zagrebu za ove tople dane... ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

gdje u ove tople dane

potaknut temom "gdje sa curom u zimske dane" otvaram ovu koja bi bila gdje po zagrebu za ove tople dane... vrijeme je odavno i vise nego prikladno za iskoristiti dan i na ljepsi nacin od buljenja u monitor il telku...

e sad, koje su "rute", potezi, po zagrebu onak bolji za neke setnje, bilo s curom, bilo s frendicom, frendovima (poslije negdje na kavu, sladoled, kolace)...pretpostavljam da zenskicama uglavnom pase od trga pa na sve strane jer obiluje ducanima, maksimir, jarun, bundek i ine vece/manje parkice i mirnija mjesta stavljam malo pozadi jer znam da je tam vise no idealno...

no ne pada mi na pamet ni jedna pametna kad se radi o samom centru i uzarenom asfaltu di je uvijek guzva...kuda?, malo po kaptolu, tkalci,po spici, ilici, do zrinjevca, glavnog?..ni sam vise neznam jel ima kaj zanimljivijeg.. il je potpuno svejedno kuda, glavno da je nekakav birc i kakvi komadi na tom putu...

ima ko koju pametnu, zbloko sam total...taman idem s frendicom nakon dugo vremena zujat po gradu a neznam kud da me noge nose danas

po lokalnom kvartu mi se cini taman (udvoje) , al onak, neko vece drustvo u "stranom" kvartu...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Re: gdje u ove tople dane

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    .

no ne pada mi na pamet ni jedna pametna kad se radi o samom centru i uzarenom asfaltu di je uvijek guzva...kuda?,
    Idi u Tuškanac. Fino je hladno tamo, po ljeti ugodno. A onda ti opet nije neki problem doći do civilizacije.

Lajkaj nas na Facebooku