Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 Tito nije mrzio i prezirao sve hrvatsko,on je bio jugoslaven,to je tako...svidjalo se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-08, 18:28   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 752
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase
Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Tito nije mrzio i prezirao sve hrvatsko,on je bio jugoslaven,to je tako...svidjalo se tebi ili ne...
...ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje... ja poštujem tuđe mišljenje, ali se ne moram slagati s time.... zašto bi moja baba i moj did koji su oduvijek bili Hrvati, odjednom "morali" biti Jugosloveni ... a što je s Bleiburgom ????? Koliko je Hrvata stradalo u poslije ratnim godinama??? ... tako dalje itd itd
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 18:41   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
... a nosi ime osobe koja je mrzila i prezirala sve hrvatsko... (Prije će Sava krenuti uzvodno, nego što će Hrvati dobiti svoju samostalnu državu)...

Mislim da si malo pre-ekstreman u svojim stavovima...Imaš niz primjera koji govori suprotno...

Spomenuti ću samo Ustavi iz 1974...ako neznaš na temelju upravo tog Ustava je omogućeno da RH postane samostalna država, tj. na temelju toga je međunarodna zajednica priznala RH...

Ali nećemo otome u ovome topicu , ima topica na tu temu

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 08:45   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

tvoji stavovi o titu se ne ticu ove teme,ako si za kazalisni trg neka si...sve u redu
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 10:03   #14 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje... ja poštujem tuđe mišljenje, ali se ne moram slagati s time.... zašto bi moja baba i moj did koji su oduvijek bili Hrvati, odjednom "morali" biti Jugosloveni ... a što je s Bleiburgom ????? Koliko je Hrvata stradalo u poslije ratnim godinama??? ... tako dalje itd itd
Nitko nije tjerao ni tvoju babu ni tvoga didu da prestanu bit Hrvati i da postanu Jugoslaveni.

I moji dida i baba, i otac i majka si bliži i dalji cijelo su vrijeme, od 1945. pa do 1991. bili Hrvati, a ne Jugoslaveni.

I nitko im nikada nije pravio nikakve probleme oko toga.

A za to je, dobrim dijelom, zaslužan Tito.

A što je sa Jasenovcem i Starom Gradiškom? Koliko je nedužnih ljudi stradalo tamo samo zato što nisu bili Hrvati? I koliko je Hrvata stradalo tamo?

U "poslijeratnim" godinama Hrvati nisu stradali zato što su bili Hrvati, nego zato što nisu bili komunisti. Iz istog tog razloga stradali su i Srbi i Slovenci i Makendonci...

Režim je nakon '45. progonio nekomuniste, bez obzira na nacionalnost. Komunizam je, u svojoj biti, klasno određen, i potpuno anacionalan.

Politički progoni nakon 1945. bili su motivirani ideološki, a ne nacionalno.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:58   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

...dobro neću puno kakiti tema je trg... ,ali svaka medalje ima dvije strane...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 18:35   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 47
KoiMiki se izdvaja iz mase

Tito je legenda i uvjek če biti ,dok je bilo Tite bilo je i kredita ,došao je frane mastalo je sranje a sad kad je Stipe nemamo ni lipe ,ali bitno je to da mi idemo dalje iz šupljeg u prazno
KoiMiki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:52   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: KoiMiki Pogledaj Poruke
Tito je legenda i uvjek če biti
...meni ne niti će ikada biti...

Citat:
Pravi autor: KoiMiki Pogledaj Poruke
dok je bilo Tite bilo je i kredita
...ondašnjih (tko zna koliko bi to bilo danas) 9 milijardi dolara kojima nas je zadužio ili....

.....ne... ne ne ne.... ovo je tema Zagreb/Hnk.......
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111