| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 Tito nije mrzio i prezirao sve hrvatsko,on je bio jugoslaven,to je tako...svidjalo se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita Citat:
... a što je s Bleiburgom ????? Koliko je Hrvata stradalo u poslije ratnim godinama??? ... tako dalje itd itd
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita Citat:
Mislim da si malo pre-ekstreman u svojim stavovima...Imaš niz primjera koji govori suprotno... Spomenuti ću samo Ustavi iz 1974...ako neznaš na temelju upravo tog Ustava je omogućeno da RH postane samostalna država, tj. na temelju toga je međunarodna zajednica priznala RH... Ali nećemo otome u ovome topicu , ima topica na tu temu ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita tvoji stavovi o titu se ne ticu ove teme,ako si za kazalisni trg neka si...sve u redu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita Citat:
I moji dida i baba, i otac i majka si bliži i dalji cijelo su vrijeme, od 1945. pa do 1991. bili Hrvati, a ne Jugoslaveni. I nitko im nikada nije pravio nikakve probleme oko toga. A za to je, dobrim dijelom, zaslužan Tito. ![]() A što je sa Jasenovcem i Starom Gradiškom? Koliko je nedužnih ljudi stradalo tamo samo zato što nisu bili Hrvati? I koliko je Hrvata stradalo tamo? U "poslijeratnim" godinama Hrvati nisu stradali zato što su bili Hrvati, nego zato što nisu bili komunisti. Iz istog tog razloga stradali su i Srbi i Slovenci i Makendonci... Režim je nakon '45. progonio nekomuniste, bez obzira na nacionalnost. Komunizam je, u svojoj biti, klasno određen, i potpuno anacionalan. Politički progoni nakon 1945. bili su motivirani ideološki, a ne nacionalno.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita ...dobro neću puno kakiti tema je trg... ,ali svaka medalje ima dvije strane...
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita Tito je legenda i uvjek če biti ,dok je bilo Tite bilo je i kredita ,došao je frane mastalo je sranje a sad kad je Stipe nemamo ni lipe ,ali bitno je to da mi idemo dalje iz šupljeg u prazno ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ispred HNK prosvjed protiv Trga maršala Tita ...meni ne niti će ikada biti... ...ondašnjih (tko zna koliko bi to bilo danas) 9 milijardi dolara kojima nas je zadužio ili.... .....ne... ne ne ne.... ovo je tema Zagreb/Hnk.......
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

... a što je s Bleiburgom ????? Koliko je Hrvata stradalo u poslije ratnim godinama??? ... tako dalje itd itd