| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Kako do Buzina u Lijepa Naša forumu; dakle trebam help!... kak dochi do buzina s Glavnog.. gledam kartu i nije mi jasno ZET vozi 268 do buzina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako do Buzina dakle trebam help!... kak dochi do buzina s Glavnog.. gledam kartu i nije mi jasno ZET vozi 268 do buzina ili ne?? bilo bi mi najlakše autom samo se spustim s autoputa ali uvijek ima taj ali.. dakle koji bus? i ak vozi uopche.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako do Buzina To je bus za veliku goricu i staje u buzinu ![]() Samo ja ti neznam točno koja je to stanica po redu kad krene iz glavnog kolodvora ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako do Buzina za stanicu neka pita vozaca, nija valjda maca popapala jezik ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako do Buzina Neznam zakaj se bojiš ići autom i obilaznicom, to bi ti bilo naj bolje riješenje......To ti je od čvorišta Ivanja Reka drugi izlaz a i piše ti izlaz za Veliku Goricu ili aerodrom i kad bi tu sišao, trebao bi skrenuti lijevo kao da ideš u Veliku Goricu i do prvog semafora gdje skreneš lijevo i ulaziš u Buzin....To ti je sva mudrost... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako do Buzina ne ne kaj bi se bojal, autom ili skuterom bi najradje ishao ali nemrem dobiti auto ![]() @neSpretna hmm do joj jesam glup nisam ni pital do Cebini 28, Buzin ili do Bani 75a, Buzin..ali 90% sam siguran da do tih bana.. tamo su kakti neke 4 sarene zgrade..croatia osiguranje je tamo i optima... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako do Buzina Ako se ne varam za ovu drugu autobusnu stanicu (nisam 100 % siguran da je tamo) mislim da bi ti ovo bio dobar plan puta da se ne izgubiš ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako do Buzina od glavnog ima jedno 20-25 minuta do buzina...inace...kad bus prode ispod autoputa to ti je buzin...stanica ti je prek puta msan/king-ict zgrade na lijevoj strani...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.