To je bus za veliku goricu i staje u buzinu
Samo ja ti neznam točno koja je to stanica po redu kad krene iz glavnog kolodvora![]()
Raspravljate o temi Kako do Buzina u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; dakle trebam help!... kak dochi do buzina s Glavnog.. gledam kartu i nije mi jasno ZET vozi 268 do buzina ...
All in all you're just another brick in the wall......
To je bus za veliku goricu i staje u buzinu
Samo ja ti neznam točno koja je to stanica po redu kad krene iz glavnog kolodvora![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
za stanicu neka pita vozaca, nija valjda maca popapala jezik![]()
pa da tak i bum..isso..joj kak imam osjechaj da se bum zgubil
di točno trebaš doć u buzinu?! buzin je velik?!
ja ću ti reći onda točno, viš da ovi gore nemaju pojma (joks ima auto a saha nije ni odavde)![]()
- the chase is better than the catch -
Neznam zakaj se bojiš ići autom i obilaznicom, to bi ti bilo naj bolje riješenje......To ti je od čvorišta Ivanja Reka drugi izlaz a i piše ti izlaz za Veliku Goricu ili aerodrom i kad bi tu sišao, trebao bi skrenuti lijevo kao da ideš u Veliku Goricu i do prvog semafora gdje skreneš lijevo i ulaziš u Buzin....To ti je sva mudrost...![]()
Vjerujem u....
ne ne kaj bi se bojal, autom ili skuterom bi najradje ishao ali nemrem dobiti auto
@neSpretna hmm do joj jesam glup nisam ni pital do
Cebini 28, Buzin ili do Bani 75a, Buzin..ali 90% sam siguran da do tih bana.. tamo su kakti neke 4 sarene zgrade..croatia osiguranje je tamo i optima...
Ako se ne varam za ovu drugu autobusnu stanicu (nisam 100 % siguran da je tamo) mislim da bi ti ovo bio dobar plan puta da se ne izgubiš![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
aa thx thx... jebote jesam ogroman ko pol ulicesamo da pitam onak kolko ima busom?? nema puno ha?
od glavnog ima jedno 20-25 minuta do buzina...inace...kad bus prode ispod autoputa to ti je buzin...stanica ti je prek puta msan/king-ict zgrade na lijevoj strani...