| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Koja vam je gradska četvrt najružnija? u Lijepa Naša forumu; hehe, bas sam htio reci Zagreb ali vec su me preduhitrili...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koja vam je gradska četvrt najružnija? hehe, bas sam htio reci Zagreb ali vec su me preduhitrili... ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Offline | Re: Koja vam je gradska četvrt najružnija? A Zagreb je gradska četvrt kojeg grada? Pitanje je za gradsku četvrt a ne za grad, ako želite reć koji vam je grad ružan odite na ovu temu "Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak" i tamo se izjasnite. Svaki grad u Hrvatskoj ima svoje četvti i ovdje napišite koja vam je četvrt u vašem gradu najružnija, ako takva postoji. Neznam zašto oni koji ne žive u Zagrebu imaju potrebu u svakoj prilici reći nešto protiv njega ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Koja vam je gradska četvrt najružnija? Citat:
tako je doslo do toga da jedna petina hrvatske zivi u njemu najbolji su mi splicani koji buse gume na autima zg registracija za cije se vlasnike nakraju ispostavi da su odseljeni splicani :čekić najruznija mi je trešnjevka od naseljenijih i blizih centru, a zitnjak i te ind zone, takoder ne mame previse komplimenata | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Koja vam je gradska četvrt najružnija? Citat:
pa tamo bar ima zelenih povrsina i nije toliko neplanski gradeno. cudno, mislim nisu najljepsi kvartovi, no bas najruzniji.../ | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Koja vam je gradska četvrt najružnija? Kozari bok,dubrava,jankomir,pantovčak...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: cetvrt, gradska, koja, najruznija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

to je inace u Rijeci