Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Led ledeni u Lijepa Naša forumu; Kak je bilo jutros? Ja se ukakio ko sivonja jer stvarno klize na sve strane. a još me više ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 10:58   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Led ledeni

Kak je bilo jutros?
Ja se ukakio ko sivonja jer stvarno klize na sve strane. a još me više jebalo sto se svi bas vuku, kuzim polako ići zbog leda, ali ici mic po mic. Ma nek se gone.
A najzesce kad vidim ekipu kako samouvjereno idu sa parkinga, a po žlajfi, ABS počne črkčkati i tup u rizol
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:00   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi
Re: Led ledeni

Evo moja zgoda, ustanem ujutro, napravim kafu, lijepo da popijem dok nema nikog...

Otvorim vrata jer moram do špajze po mlijeko...prvi korak, okliznem se i tup na leđa...u kučnim papučama

Sva sreća da sam pao dosta spretno pa mi nikaj ni bilo...al sve u svemu strava

E da i stari mi veli da je jutros kad je išel na plac proklizo i skoro bubno u nečiju ogradu...sva sreća pustio je kočnicu na vrijeme pa je nekak motorom i volanom iskopal...

Zadnji Uredio Adolon : 24-12-07 u 11:02.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:14   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja jutros išla do podruma i navukla gozjerice. Ali sam vidila susjedu kako je letila po stepenicama. Mislila sam joj pomoći, ali meni su mi ipak draža moja leđa, kosti i sve ostalo što si mogu polomiti.

Što sam blizu Sljemena je samo otežavajuća okolnost.
Evo malo slika. Pogled iz moje sobe prema Medvednici.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00286.JPG (29.5 KB, 25 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00287.JPG (31.7 KB, 24 pogleda)
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:16   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ti onda fino jastučić pod guzu, malo zaletila i uz malo sreće i povoljnig vjetra se samo "dosanjkaš" do centra
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:23   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A baš bi trebala nešto do centra skoknuti. Nemoj mi davati ideje.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:25   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Teice...ja ljubomorna na tvoj jebeni pogled s prozora!!!!

Inače....ja vozila do grada jutros......brrrrrrr.klizavoooo!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 12:37   #7 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

kako ga je zaledilo, milosnu mu mamicu.. a sad snježurina.. ma meni je bilo ok kaj se ekipa vleče jerbo nije bilo sranja; svi su oprezno vozili.

a u avenue mallu panika - kušuj, drž', ne daj u zadnji čas. zbrisao sam prije pravog hrkljuša..

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ti onda fino jastučić pod guzu, malo zaletila i uz malo sreće i povoljnig vjetra se samo "dosanjkaš" do centra
i još vreća za smeće ispod za turbo ubrzanje!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 12:50   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
i još vreća za smeće ispod za turbo ubrzanje!
Daj, daj. time će u Savi zavrsiti
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:13   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Sad me peče savijest jer sam dragog potjerala u Avenue Mall i kaufland!!! JADAN!!!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:17   #10 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

dok se on vrati, ti napraviš tulum!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103