| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Led ledeni u Lijepa Naša forumu; Kak je bilo jutros? Ja se ukakio ko sivonja jer stvarno klize na sve strane. a još me više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Led ledeni Kak je bilo jutros? Ja se ukakio ko sivonja jer stvarno klize na sve strane. a još me više jebalo sto se svi bas vuku, kuzim polako ići zbog leda, ali ici mic po mic. Ma nek se gone. A najzesce kad vidim ekipu kako samouvjereno idu sa parkinga, a po žlajfi, ABS počne črkčkati i tup u rizol ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Evo moja zgoda, ustanem ujutro, napravim kafu, lijepo da popijem dok nema nikog... Otvorim vrata jer moram do špajze po mlijeko...prvi korak, okliznem se i tup na leđa...u kučnim papučama ![]() Sva sreća da sam pao dosta spretno pa mi nikaj ni bilo...al sve u svemu strava ![]() E da i stari mi veli da je jutros kad je išel na plac proklizo i skoro bubno u nečiju ogradu...sva sreća pustio je kočnicu na vrijeme pa je nekak motorom i volanom iskopal...
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." Zadnji Uredio Adolon : 24-12-07 u 11:02. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Ja jutros išla do podruma i navukla gozjerice. Ali sam vidila susjedu kako je letila po stepenicama. Mislila sam joj pomoći, ali meni su mi ipak draža moja leđa, kosti i sve ostalo što si mogu polomiti. Što sam blizu Sljemena je samo otežavajuća okolnost. Evo malo slika. Pogled iz moje sobe prema Medvednici.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Ti onda fino jastučić pod guzu, malo zaletila i uz malo sreće i povoljnig vjetra se samo "dosanjkaš" do centra ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni A baš bi trebala nešto do centra skoknuti. Nemoj mi davati ideje.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Teice...ja ljubomorna na tvoj jebeni pogled s prozora!!!! Inače....ja vozila do grada jutros......brrrrrrr.klizavoooo!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni kako ga je zaledilo, milosnu mu mamicu.. a sad snježurina.. ma meni je bilo ok kaj se ekipa vleče jerbo nije bilo sranja; svi su oprezno vozili. a u avenue mallu panika - kušuj, drž', ne daj u zadnji čas. zbrisao sam prije pravog hrkljuša.. ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Daj, daj. time će u Savi zavrsiti ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Sad me peče savijest jer sam dragog potjerala u Avenue Mall i kaufland!!! JADAN!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

a sad snježurina.. ma meni je bilo ok kaj se ekipa vleče jerbo nije bilo sranja; svi su oprezno vozili.