| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Led ledeni u Lijepa Naša forumu; Pitam se gdje su bile ralice u 5 ujutro i zašto nije bacana slol ? Isto se pitam gdje su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Led ledeni Pitam se gdje su bile ralice u 5 ujutro i zašto nije bacana slol ? Isto se pitam gdje su bile ralice popodne kad je počeo snijeg i kad je trebalo ulice čistit... E Bandiću...dao Bog da se poskliznuo na kućnom pragu i slomio štogod....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni di vi živite? na grenlandu? u splitu 15 stupnjeva. ![]() danas je bilo oblačno i nekako bez veze, al jučer po danu nije ni trebala neka teška jaketa sad pada kiša ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Citat:
Citat:
nema veze kaj je sve drugo ostalo zatrpano, glavno da je kod njega očišćeno. ![]() a čak mislim i da je to idiotarija šefa komunalne službe koji mu se tako uvlači u čmar. ![]() | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Čuj, u nekoga se mora uprijeti prstom. Najlakše je u onoga tko najviše "strši"
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Led ledeni Je li vam i danas sve smrznuto i sleđeno? Tek tako da znate, u Splitu je sunce, vedro, vez oblačka, i uopće nije hladno... može se vani komodno izić bez jakete ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

u splitu 15 stupnjeva.