Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Mačetom ih posjekao po ruci u Lijepa Naša forumu; ne vjerujem, zabrij ludjaka bolesnoga, macetom sjekao ljude, ko onaj ludi kinez što je izašao na ulicu i par ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 21:38   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Mačetom ih posjekao po ruci

ne vjerujem, zabrij ludjaka bolesnoga, macetom sjekao ljude, ko onaj ludi kinez što je izašao na ulicu i par ljudi izrezao....

a vidim lik drži pivu u ruci, možda se napio i zabrijao da je vidio samuraja

Citat:
Dok su se danas oko 4 sata vraćali kući Horvaćanskom cestom, dvojicu mladića, Brunu Klabučara (31) i Danijela B. (24), koji se ne poznaju, iz neobjašnjivih motiva, ničim izazvan, mačetom je napao nepoznati mladić (!) i posjekao ih po rukama. Stravičan napad koji se upravo zbog toga što nema motiva čini još strašnijim, danas je opisao Bruno Klabučar, koji je napadnut ispred skvoterske kuće na broju 32, gdje i živi.

Vraćao sam se doma iz jednog kafića. Odjedanput se netko bacio na mene. Mislio sam da u ruci drži kišobran, no kada me posjekao vidio sam da ima mačetu.

Nisam mogao vjerovati. Napao me bez riječi. Zamahnuo je prema mojoj glavi, no obranio sam se rukom i pao na pod. Okrenuo je glavu i, kao da traži žrtvu, ugledao dečka koji je hodao ispred mene te se okomio i na njega. Oborio ga je na pod i počeo udarati mačetom. Dečku je iz ruke počela liptati krv. Nekako se ustao i počeo bježati.

No, napadač je kao u nekom horor-filmu krenuo za njim. Sustigao ga je nakon 20-ak metara te ga još nekoliko puta posjekao po ruci. Tada je otišao. Dotrčao sam do momka, skinuo majicu i omotao ju oko njegove ruke. Krv je strašno curila.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:39   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Mačetom ih posjekao po ruci

sick!

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:44   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Koji bolesnik...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 21:49   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,954
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Svašta majka rodi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:04   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Horvaćanskom
Nemrem vjerovat koji kreten,imbecil,ma jednodtavno luđak,e pa to se moglo meni dogodit,ma ne kužim zašto takve puštaju iz ludnice!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 08:54   #6 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Jebote ... Još malo pa će nam Jason i Freddie Kruger hodati ulicama

Ali ne shvaćam, zašto ga je ganjao mačetom i udrio par puta po ruci, zatim otišao???
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 10:29   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Bolesnik

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:01   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

vjerojatno mu mama još bira stvari za obući i tjera ga da oblači ovakve gaće -
http://www.mylittleredwagon.com/toys...erwear-new.jpg

Šta god mi mislili tu, svako od nas bi mislio da je vidio NLO nakon tih gaća...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:03   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,065
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Možda je lik umislio da je Highlander
Bahamut je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 11:03   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

pa to je ona hrabra lokomtiva!

Me wants!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crna kronika, ludjak, maceta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103