| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Mamutica u Lijepa Naša forumu; Ne živim ti ja tamo Samo me to impresioniralo pa sam napisao... Nadam se da to o zgradama govoriš za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mamutica Ne živim ti ja tamo Samo me to impresioniralo pa sam napisao...Nadam se da to o zgradama govoriš za Mamuticu, i nisam znao da se to tako nazivalo (to su neki odjeljci ili kaj), daj objasni malo... A za Super Andriju, zašt se tako zove ? ? ? Jer je u toj zgradi stanovao Andrija Aksentijevic, glavni general JNA. Uhvacen tijekom opsade JNA staba '91 na Kresimirovom trgu, te deportiran u BG u razmjeni za Antona Kikasa, otada vise ne stanuje tamo... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mamutica Pa isto je zovu, makar sam pročitao da je dobila ime i iz drugi razloga (iz neke pjesme koja je bila popularna u ono vrijeme)... Nego, daj ti otvori temu Super Andrija pa ćemo tamo o njoj razgovarat ili ću ja ovo preimenovat u Velike Zgrade ili tak nešt... |
| | |
| | #14 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mamutica Citat:
Citat:
Citat:
Stvarno vjeruješ u to? | |||
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mamutica Citat:
2. Rekao sam da se ljudi bacaju sa Super Andrije, a ne sa Mamutice... 3. Pa jel ti shvačaš šalu ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mamutica 1. ja sam to odgovorio mojoj bivšoj susjedi, a ne tebi, pa me baš briga dal to tebe zanima. 2. Sumnjam da se s bilo koje zgrade ljudi često bacaju 3. Ne. Šala? koja je to zgrada? Zadnji Uredio Dar1 : 10-07-08 u 20:13. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Mamutica Citat:
Živio sam u Travnom, doduše ne u Mamutici, od 1976. do 2003 god. Nebi se htel mešati, ali Super >Andrija je zgrada u Sigetu i nema baš nikakve sličnosti s Mamuticom. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mamutica, travno, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.

Samo me to impresioniralo pa sam napisao...

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...