Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Mamutica u Lijepa Naša forumu; Ne živim ti ja tamo Samo me to impresioniralo pa sam napisao... Nadam se da to o zgradama govoriš za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-08, 14:43   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 140
filko2 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku filko2
Re: Mamutica

Ne živim ti ja tamo Samo me to impresioniralo pa sam napisao...

Nadam se da to o zgradama govoriš za Mamuticu, i nisam znao da se to tako nazivalo (to su neki odjeljci ili kaj), daj objasni malo...

A za Super Andriju, zašt se tako zove ? ? ?

Jer je u toj zgradi stanovao Andrija Aksentijevic, glavni general JNA.

Uhvacen tijekom opsade JNA staba '91 na Kresimirovom trgu, te deportiran u BG u razmjeni za Antona Kikasa, otada vise ne stanuje tamo...
filko2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 14:48   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,240
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

pa kako cu da stobom razgovaram ako nisi u travnom,
e ovo za super andriju nisam znao neću više tako da ju zovem.
Kako ju sada zovu.?
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 14:52   #13 (permalink)
Regularni forumas

Pa isto je zovu, makar sam pročitao da je dobila ime i iz drugi razloga (iz neke pjesme koja je bila popularna u ono vrijeme)...

Nego, daj ti otvori temu Super Andrija pa ćemo tamo o njoj razgovarat ili ću ja ovo preimenovat u Velike Zgrade ili tak nešt...
filko2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 15:31   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
al planiraju izgradit crkvu tu na travnjaku između škole i zgrada (ispred mamutice)....ili su je već izgradili
Već su je izgradili. Bio sam protiv toga jer u Travnom postoji bolje mjesto za crkvu al sad je sve gotovo. Dobra stvar u tome je što nisu uzeli puno od travnjaka.
Citat:
Pravi autor: filko2 Pogledaj Poruke
Ali vele da se često bacaju ljudi sa nje, pa ako ti ne smeta da neko leti pored prozora dok ti jedeš
Nikad nisam čuo da se neko bacio sa mamutice, a da je to često, to čisto sumnjam.
Citat:
Pravi autor: filko2 Pogledaj Poruke
JNA je predvijela da bi u slučaju pada atomske bombe na Zagreb Super Andrija ostao stajati. Uglavnom neoštećen.
Da .. da.. samo bi se malo lusteri zanjihali.
Stvarno vjeruješ u to?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 16:39   #15 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Već su je izgradili. Bio sam protiv toga jer u Travnom postoji bolje mjesto za crkvu al sad je sve gotovo. Dobra stvar u tome je što nisu uzeli puno od travnjaka.

Nikad nisam čuo da se neko bacio sa mamutice, a da je to često, to čisto sumnjam.

Da .. da.. samo bi se malo lusteri zanjihali.
Stvarno vjeruješ u to?
1. Ovo za crkvu nisam ni pitao, pa me ni ne zanima...

2. Rekao sam da se ljudi bacaju sa Super Andrije, a ne sa Mamutice...

3. Pa jel ti shvačaš šalu
filko2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 20:09   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

1. ja sam to odgovorio mojoj bivšoj susjedi, a ne tebi, pa me baš briga dal to tebe zanima.
2. Sumnjam da se s bilo koje zgrade ljudi često bacaju
3. Ne. Šala? koja je to zgrada?

Zadnji Uredio Dar1 : 10-07-08 u 20:13.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 23:14   #17 (permalink)
Regularni forumas

To ti je ona zgrada ispod Savskog mosta...
filko2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 20:54   #18 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,222
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

preljepa je mamutica po izgledu ,živjeti tamo nikad ne bih mogao previše je to ljudi na jednom mjestu...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 21:48   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 18
Poruka: 1,115
Grof Vuger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Grof Vuger Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Grof Vuger

čekaj kad se sagradi komplex kraj sesveta..
Odgovori sa citatom
Star 25-09-08, 22:01   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,545
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
vidite, na ovoj livadi naprijed sam se ja igrala kao mala
moj bivši susjedni kvart (živjela sam u utrinama) i tamo,kao i u mamutici imam puno frendova. pola kvarta živi tamo
al planiraju izgradit crkvu tu na travnjaku između škole i zgrada (ispred mamutice)....ili su je već izgradili
enivej, evo slikica malo

--> Travno-novozagrebački kvart-odlične slike mamutice i kvarta <--
Ovo budi lijepe uspomene!!

Živio sam u Travnom, doduše ne u Mamutici, od 1976. do 2003 god.

Nebi se htel mešati, ali Super >Andrija je zgrada u Sigetu i nema baš nikakve sličnosti s Mamuticom.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mamutica, travno, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114