Raspravljate o temi Mamutica u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Živim u mamutici cijeli život. Istina je da se samoubojstva dešavaju iz razloga jer zgrada u hodnicima ima veliki prozor ...
lady, ja isto živim u mamutici i ne znam o čemu pričaš, izolacija je odlična jer su pregradni zidovi među stanovima od betona.mi smo preuređivali stan i morali smo bušilicom bušiti rupe za slike jer nemreš zabiti nijedan čavao. a parking nađem odmah na parkingu iza mamutice. sama zgrada je ružna,ali su stanovi super i na 100metara od zgrade imaš sve što ti treba. ne znam u kojem ulazu živiš,al u mojem su svi liftovi uvijek ispravni i iako živim na 13 katu nemam nikakvih problema. a pogled iz stana mi je fantastičan
pregradni zidovi između stanova na istom katu su od betona,ja svoje susjede bočno ne čujem ali sve ispod i iznad mene čujem predobro,nažalost!! neznam u koje ti se vrijeme parkiraš ali navečer nema mjesta često,parkiramo se u kopernikovoj.očito imaš sreće jer naš teretni ruži već godinama i taj problem se nije rješio i mislim da nikad neće.šta reć kad su svima već počele pucat male linijice po zidovima.ulaz nam smrdi i ne čisti se kako treba.