Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 24 od 24

Mamutica

Raspravljate o temi Mamutica u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Živim u mamutici cijeli život. Istina je da se samoubojstva dešavaju iz razloga jer zgrada u hodnicima ima veliki prozor ...

Starter
    Datum registracije
    11-08-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Mamutica

Živim u mamutici cijeli život. Istina je da se samoubojstva dešavaju iz razloga jer zgrada u hodnicima ima veliki prozor radi požara. A što se tiče zvučne izolacije-nema je,tako da se čuje sve-svađe,tulumi,el,gitare,noćne razonode...a građevinski radovi ne dopuštaju normalan život. Oni na višim katovima lift čekaju nekad i do 5min pogotovo ljeti kad ljudi izlaze s biciklima van pa nema mjesta za sve. Teretni lift proizvodi tolike vibracije da se sve trese kad je uključen.Moram spomenuti i miomirise kod pečenja i ručkova i dima cigareta-kad se sve to pomješa ne preostaje ništa nego zatvoriti prozor. Parkirno mjesto navečer naći ćete ako imate sreće. Jedini pozitvni aspekt je funkcionalan raspored stana.

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: lady2 Pogledaj Poruke
    Istina je da se samoubojstva dešavaju iz razloga jer zgrada u hodnicima ima veliki prozor radi požara.

E ovo se zove crni humor.

Starter
    Datum registracije
    03-09-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

lady, ja isto živim u mamutici i ne znam o čemu pričaš , izolacija je odlična jer su pregradni zidovi među stanovima od betona.mi smo preuređivali stan i morali smo bušilicom bušiti rupe za slike jer nemreš zabiti nijedan čavao. a parking nađem odmah na parkingu iza mamutice. sama zgrada je ružna,ali su stanovi super i na 100metara od zgrade imaš sve što ti treba. ne znam u kojem ulazu živiš,al u mojem su svi liftovi uvijek ispravni i iako živim na 13 katu nemam nikakvih problema. a pogled iz stana mi je fantastičan

Starter
    Datum registracije
    11-08-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mirelazg Pogledaj Poruke
    lady, ja isto živim u mamutici i ne znam o čemu pričaš , izolacija je odlična jer su pregradni zidovi među stanovima od betona.mi smo preuređivali stan i morali smo bušilicom bušiti rupe za slike jer nemreš zabiti nijedan čavao. a parking nađem odmah na parkingu iza mamutice. sama zgrada je ružna,ali su stanovi super i na 100metara od zgrade imaš sve što ti treba. ne znam u kojem ulazu živiš,al u mojem su svi liftovi uvijek ispravni i iako živim na 13 katu nemam nikakvih problema. a pogled iz stana mi je fantastičan
    pregradni zidovi između stanova na istom katu su od betona,ja svoje susjede bočno ne čujem ali sve ispod i iznad mene čujem predobro,nažalost!! neznam u koje ti se vrijeme parkiraš ali navečer nema mjesta često,parkiramo se u kopernikovoj.očito imaš sreće jer naš teretni ruži već godinama i taj problem se nije rješio i mislim da nikad neće.šta reć kad su svima već počele pucat male linijice po zidovima.ulaz nam smrdi i ne čisti se kako treba.

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku