| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi najbolje misto za kavu u ZG?? u Lijepa Naša forumu; pa znam te osobno zato to i govorim. Sve je dobra zeka kad nema medjusobnog "podjebavanja"/"poniž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? pa znam te osobno zato to i govorim. Sve je dobra zeka kad nema medjusobnog "podjebavanja"/"ponižavanja" i kad sve ostane u smislu dobrog humora ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Ja nisam ni jaka ni glasna ni uživo ni ovak, mislim da sam ista... (neznam ak uopće ima mene u toj "sve one"). ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? a đekica, nisi fulao, dobro ti je tamo U Zagrebu trebaš samo paziti da ne odeš u kafić koji ima lošu kavu, jer su inače (barem meni) kafići ok Samo idi onim pravilom, gdje ima dosta ljudi za vrijeme radnog vremena, znači da je kava dobra ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.

nisam znao da tako šta ima u Zagrebu.