| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi najbolje misto za kavu u ZG?? u Lijepa Naša forumu; Ispod sjeverne tribine maksimirskog stadiona... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Ispod sjeverne tribine maksimirskog stadiona ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Nema šanse da ti odgovorim na to pitanje, pa da mi Ševa, kiki, Sahasa i ostale bitange s foruma počnu tam dolazit pit i narušavat atmosferu i moj mir
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? ja volim popiti kavu u tolkien's houseu, na gornjem gradu: Fantasy Club i Tolkien's House klubovi - Kako do nas? zaboravila si kralja lavova. to je gdje se toči samo: ![]() ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Fuck, znaš i za Delboy's cafe? Svaka ti dala ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Citat:
P.S. ako želiš kavu popiti negdje na špici a opet gdje je mirno i tiho (glazba ne para uši) odi u kafić kina Europe...To ti je cca 10m od Cvjetnog trga...Kava je dobra (barem meni), muzika je prilično dobra i nenametljiva, konobari su OK...Ekipa koja dolazi je OK...Možda ti se svidi, a opet si na špici, tj. centru grada... @teica: meni je kava u Kreši (Šubićeva) užasna...Čekaš ju duugo, i onda uvijek dobiješ pola šalice velike kave s mlijekom i to još sa hladnim mlijekom (bez da te pitaju hoćeš li toplo ili hladno mlijeko)...Upravo radi toga sam i promijenio kafić gdje pijem kavu prije učenja u Adžiji... Zadnji Uredio sunka5 : 06-12-07 u 13:02. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

pametni znaju