| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi najbolje misto za kavu u ZG?? u Lijepa Naša forumu; u GP-u mi je najbolja kava, ako je dodatni kriterij blizina 'adžije'.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? U Aqua-u...To je onaj mali birc na čošku druge zgrade od HAC-a...Znači ide Hrvatske AutoCeste, pa zgrada u kojoj je Luj, a zgrada u kojoj je Aqua...Tamo mi je najbolja kava, konobari me znaju i znaju kakvu kavu pijem...Jedino je bed što je birc mali (cca 6-7 stolova) pa se prilično brzo ispuni pa nema mjesta... Kaj i ti 'trošiš' vrijeme u Adžiji kao i Ševa i ja? @ševa: u GP sam bio možda par puta...Malo se klaustrofobično osjećam tamo...A i živciraju me one visoke stolice...Ipak se kauč ne može tako lako zamijeniti |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Da,da...I meni se u zadnjih par mjeseci događa ista situacija...Što radi posla, što sad radi lijenosti ali stvarno provodim jako malo vremena u knjižnici... Kad se sjetim vremena od prije 2-3 godine...Znao sam od 8h ujutro pa do 17,18h biti u knjižnici i učiti (naravno sa pauzama)... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Purger | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Kilometar otprilike ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #49 (permalink) |
| charolastra | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Prošao pored njega 1000 puta i svaki put kažem da ću stati i nikad. Slijedeći put u zg sigurno stajem, nadam se ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.