| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi najbolje misto za kavu u ZG?? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: carllito znači dublin pub je najbolje misto za kavu!? Citat: Pravi autor: Mad meni je... tamo mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 47
![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? meni je mrak na gornjem gradu u Tolkiensu. Super ekipa, nema klinaca,osim kad je škola pa imaju neki odmor isl. Odlični kokteli, hrpaaaaa odličnih piva i kaj je najbolje, fantastična mjuza! Ne buš tam čuo nekakvu kuruzu ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Keti, Borovje, Sanšajn kod raketa, Oliver Twist centar, Jack's Špansko selo...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Boban mi je tak - tak. Ok je, birtija k'o birtija. HRC prije mi je bio među boljima, ok je i sad, ali nije to više to bez onih crvenih kožnih sjedala ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.