| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi najbolje misto za kavu u ZG?? u Lijepa Naša forumu; zna tko di je top??? na borongaju na okretistu di nemaju ni wc a volim u contyu popit nekaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? zna tko di je top??? na borongaju na okretistu di nemaju ni wc a volim u contyu popit nekaj
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? dobar je novootvoreni lobby u Zagreb Tower centru.. u vukovarskoj preko puta filozofskog faksa.. al to je više birc-restoran.. i sky je dobar..ak je netko bio,onda zna.. za biljar u bbs ili divnu u Mlaci!! ![]() na Vrbanima -nove zgrade postoje 2 odlična birca- Me gusta i Yabani!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Purger | Re: najbolje misto za kavu u ZG?? Carllito...jel dolaziš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

a volim u contyu popit nekaj

ne,katastrofa,znači moram anconu izbjegavati!!