| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Najjeftiniji hotel u Zagrebu? u Lijepa Naša forumu; dragi i ja trebamo smještaj u Zagrebu... ako netko zna najjeftiniji hotel, motel, bilo kaj... neka podijeli tu informaciju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 8
![]() | Najjeftiniji hotel u Zagrebu? dragi i ja trebamo smještaj u Zagrebu... ako netko zna najjeftiniji hotel, motel, bilo kaj... neka podijeli tu informaciju sa menom molim vas... nije mi važno ni ak hodaju žohari uokolo... samo da je ful ful jeftino... ajde molim vas... pomagajte!! i kolika bi bila cijena ako bi mi mogli još samo to reći... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 8
![]() | hahaha... dobro.. možda ne baš po 50... jesam i ja glupa... ali nekaj tak od 80-100? ne više od tog... a zakaj mi je tema preusmjerena ne drugu lokaciju? onak bi doznala puno više informacija... =) haha... mislim da bi mi ipak hotel odgovarao... =) neki drugi put šator... =) Zadnji Uredio daidza : 15-05-07 u 21:25. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hotel, najjeftiniji, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.