uopce nisam znao da je tam i hotel, vidiš vidiš..
a hostel mozda, fulir u radicevoj,
udaljen od trga 15 metara, mislim da je noćenje 100 kn
Raspravljate o temi Najjeftiniji hotel u Zagrebu? u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Imaš hostel Nokturno u Skalinskoj (iznad restorana Nokturno), nisam nikada bila ali navodno da je 150 kn noćenje....
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
uopce nisam znao da je tam i hotel, vidiš vidiš..
a hostel mozda, fulir u radicevoj,
udaljen od trga 15 metara, mislim da je noćenje 100 kn
pametni znaju
cijena nocenja u Nokturnu je 130 kn
onaj preko bundeka je full jeftin mislim da se vrti oko 100kn, i ima jedan motel u rudešu.jeftino, al jbga ne znam kak se zove..
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
Imaš hotel Viena i cijena ti je negdje oko 150 kn noć
...ma nek sam isti ko stari moj, dok život juri ja ću lagano...
Zbog posla dosta putujem u Zagreb. Najbliži smještaj su mi Sobe i Apartmani Altis, par minuti prije glavnog rotora. A i cijenom su jako povoljni. Jedna noć košta 280 kn za dvi osobe. Evo stranice http://www.apartmani-altis.com
E pa eto i mene uskoro u zagrebu na par dana i treba mi smjestaj na par noci...
Zamolit cu vas za neki update ako netko zna posto su cijene stvarno porasle kod vas pobogu
Lijepo vas je sve opet vidjeti![]()
...Ne prekidaj zenu kad suti...
おとわるいなー
Noćenje u Zagrebu je sve skuplje i skuplje, ili se meni samo čini...Nadam se da ovo može pomoći, dugo nisam naišla na bolji omjer cijene i kvalitete
Ponuda Dana Slavonski Brod - 50% na noćenje za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi sa kupaonicom - prenoćite u Zagrebu za samo 150kn umjesto 300kn
Nije baš u Zagrebu, ali nije daleko. Noćenje na selu
Piše na stranici noćenje s doručkom 150 kn ako se spava 3 noći. Svakako atraktivnije od klasičnog hotela.Ima još par sličnih u okolici Zagreba...
hotel I na laništu i hotel Holiday Inn na jankomiru su vrlo jeftini.
SviPopusti.hr - Svi grupni popusti na jednom mjestu