| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Najljepši park u Zagrebu? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: patriotzgb najljepši je maximir, moj kvart, u maximiru provodim više vremena nego igdje drugdje Slaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Citat:
Može...javim kad budem u Osijeku,povedem još par legica iz os...pa da vidimo ovo će biti smiješno
__________________ life goes around | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter | Re: Najljepši park u Zagrebu? ej... evo ja sam nova ode... mene zanima nešto... dakle... ja nisam iz zagreba ali često ga posjećujem i voljela bih jednom posjetiti park koji sam vidjela kroz prozor autobousa... dakle park se nalazi hm tamo negdje kad se ide prema sheratonu i nekom kineskom restoranu, mislim da ima neko veliko raskirzje tu u sredini... park je ogroman, puno šume,u blizini ceste, sa mnogo putića i lipih klupica i velikom fontanom u blizini... eto hvala unaprid...
__________________ Hrabrost je cijena koju život plaća jer uzima mir zdravo za gotovo... |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Citat:
inače, taj prak ima ogroman potencijal ali je skroz zapušten. on ima fontane ali uglavnom ne rade. to bi se moralo malo dovesti u red. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter | Re: Najljepši park u Zagrebu? ne vjerujem da je zrinjevac... zrinjevac je tamo priko puta kazališta lutaka... ah ali park mi je bija prekrasan... pretražit ću cili zagreb ...
__________________ Hrabrost je cijena koju život plaća jer uzima mir zdravo za gotovo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najljeps i, park, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Može...javim kad budem u Osijeku,povedem još par legica iz os...pa da vidimo
ovo će biti smiješno
moliiim!!
...