| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Najljepši park u Zagrebu? u Lijepa Naša forumu; Ja sam u Maksimiru skoro svaki radni dan, jer mi je skola blizu, pa uvijek prodem kroz njega... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Ja sam u Maksimiru skoro svaki radni dan, jer mi je skola blizu, pa uvijek prodem kroz njega ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? maksimir su pluća grada i možemo biti jako sretni kaj ga imamo! ![]() sreća da je takav monument prirode, da ni građevinskom lobiju udruženom s gradskom vlasti još ne pada na pamet da ga prenamijene u poslovno-stambeni prostor. nadam se da ne bum zacopral. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #65 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,348
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Dok sam studirao u Zagrebu imali smo tjelesni i trčanje po maksimiru... definitivno najljepši
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? po meni maksimir iako sad su sasvim pristojno uredili i bundek ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najljepši park u Zagrebu? maksimir je samo najveći, nemora biti i najlepši. Meni mislim. Maksimir se nadovezuje, dio je medvednice i normalno da je veoma šumovit, ali ući u neki park prepun cveća raznih boja, pa još ako to cveće tvori neki mozaik. Ima oko da ti poludi i da poželiš leptir biti. Mi koji smo vukovi samotnjaci mogli bi nabrajat manje poznate parkove. Nedavno sam, zbog poseta bolnici vrapče, šetao alejom kestena i parkom stenjevcom. Mnogo šumovit kvart, lep. Od sledeće godine banderas je obećao urediti savica-šance pa ljudi mogla bi to biti opasna konkurencija i bundeku, jarunu. ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? neki pate na veličinu, da. al maksimir je u biti jedini pravi park, ovo ostalo su sve cvjetnjaci,i nemaš kaj.... bundek mi je nekak presterilan.. jarun, predivlje, jezero, i niš više. nasip neuređen... kaj još ima? niš... zelena potkova, al to je sve okruženo zgradama. ribnjak je za šetat cucke, i za dobit nožem. botanički, gdje nesmješ trgat lišće drveća i izvalit se na travu jer se u njoj možda skriva koji endem.. ma maksimir definitivno. treba još parkova u zagrebu! a ne shoping centara...
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 30-04-08 u 23:39. |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Citat:
gremo na grah | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najljeps i, park, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something