Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Najljepši park u Zagrebu? u Lijepa Naša forumu; Ja sam u Maksimiru skoro svaki radni dan, jer mi je skola blizu, pa uvijek prodem kroz njega...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-02-08, 17:24   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,533
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Najljepši park u Zagrebu?

Ja sam u Maksimiru skoro svaki radni dan, jer mi je skola blizu, pa uvijek prodem kroz njega
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:40   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Poruka: 1
breskva01 se izdvaja iz mase

maksimira :-)
breskva01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:05   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,019
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Ja sam iz Novog Zagreba, ali najljepši mi je Maksimir, i to iz jednostavnog razloga. Najprirodniji je, odnosno kad šetaš kroz park imaš osječaj da si u šumi negdje daleko od grada.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 08:18   #64 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,067
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

maksimir su pluća grada i možemo biti jako sretni kaj ga imamo!

sreća da je takav monument prirode, da ni građevinskom lobiju udruženom s gradskom vlasti još ne pada na pamet da ga prenamijene u poslovno-stambeni prostor. nadam se da ne bum zacopral.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 08:31   #65 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,348
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Dok sam studirao u Zagrebu imali smo tjelesni i trčanje po maksimiru...

definitivno najljepši
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:30   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

po meni maksimir iako sad su sasvim pristojno uredili i bundek
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 23:11   #67 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

maksimirče....
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 23:27   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,767
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

maksimir je samo najveći, nemora biti i najlepši. Meni mislim.
Maksimir se nadovezuje, dio je medvednice i normalno da je veoma šumovit, ali ući u neki park prepun cveća raznih boja, pa još ako to cveće tvori neki mozaik. Ima oko da ti poludi i da poželiš leptir biti. Mi koji smo vukovi samotnjaci mogli bi nabrajat manje poznate parkove. Nedavno sam, zbog poseta bolnici vrapče, šetao alejom kestena i parkom stenjevcom. Mnogo šumovit kvart, lep. Od sledeće godine banderas je obećao urediti savica-šance pa ljudi mogla bi to biti opasna konkurencija i bundeku, jarunu.
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 23:36   #69 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 797
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

neki pate na veličinu, da. al maksimir je u biti jedini pravi park, ovo ostalo su sve cvjetnjaci,i nemaš kaj....
bundek mi je nekak presterilan.. jarun, predivlje, jezero, i niš više. nasip neuređen... kaj još ima? niš... zelena potkova, al to je sve okruženo zgradama.
ribnjak je za šetat cucke, i za dobit nožem.
botanički, gdje nesmješ trgat lišće drveća i izvalit se na travu jer se u njoj možda skriva koji endem..
ma maksimir definitivno. treba još parkova u zagrebu! a ne shoping centara...

Zadnji Uredio olja : 30-04-08 u 23:39.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 23:48   #70 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
maksimir su pluća grada i možemo biti jako sretni kaj ga imamo!

sreća da je takav monument prirode, da ni građevinskom lobiju udruženom s gradskom vlasti još ne pada na pamet da ga prenamijene u poslovno-stambeni prostor. nadam se da ne bum zacopral.
kaj nije medvednica plucha grada??
gremo na grah
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najljeps i, park, zagrebu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114