| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Najljepši park u Zagrebu? u Lijepa Naša forumu; Niš od graha. Treba i netko raditi . A što se parkova tiče, stvarno ih imamo premalo i loše ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? Niš od graha. Treba i netko raditi . A što se parkova tiče, stvarno ih imamo premalo i loše ih održavamo. Dok sam ja bil klinac (uh, kak je to davno bilo), stari mi je jedno kraće vrijeme radio kao čuvar parka. Teral je dečece s loptama i babe s cuckima sa travnjaka, a tam je sad umjesto parka i travnjaka - parkiralište. ![]() ![]() ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? to je zalosno kaj sve zelene povrsine prekopavaju i na njima grade parkiralista zgrade kuce vikendice i pitaj boga kaj sve ne, a kad se hoces prosetat negdje po nekom parku tu je maksimir, nedovoljno cvijeca i ostalih stvari, tu je bundek koji vise izgleda umjetno ima cvijeca al to nije to, jarun , predivno za prosetat, al nasip, voda u jezeru, i ima toga jos nula bodova, evo jedino zelena magistrala ajde nije park vise je suma ali tamo ima cvijeca ima zelenila ali je prakticki sljeme, a kaj se tice parkova svaki ima svoje vrline i svoje mane ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši park u Zagrebu? ha nadam se mozda da ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: najljeps i, park, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

. A što se parkova tiče, stvarno ih imamo premalo i loše ih održavamo. Dok sam ja bil klinac (uh, kak je to davno bilo), stari mi je jedno kraće vrijeme radio kao čuvar parka. Teral je dečece s loptama i babe s cuckima sa travnjaka, a tam je sad umjesto parka i travnjaka - parkiralište. 

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something