| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala u Lijepa Naša forumu; Citat: Primjerci autohtonih pasmina domaćih goveda, ovaca, konja,magaraca,koza, peradi... mogli bi u skoroj budućnosti skakutati, ritati se, pasti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Citat:
Ja sam to vidio na televiziji ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Pa zato se gradska djeca odvedu na ekskurziju na selo da tamo vide te sve životinje... jebe se njemu za djecu, njemu je do biznisa.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Samo nek' nam se ostavi mogućnost da i dalje rolama kružimo oko jezera bez plaćanja cestarina, tunelarina, mostarina, pa ću i svog potomka (osim po Hrvatskoj), voditi da uz jezero vidi tu živinu na okupu, zašto ne. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Naravno da je biznis u pitanju...al dobra mu je fora,on se kao brine za gradsku djecu....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala ma ajmo reci da je ok sto on to hoce napraviti (po meni je to besmislenom, al nek mu bude), ali mislim zbilja, HRVATSKA STALA prvo sam se skoro strgala od smijeha, a sada mom sazaljenju nema kraja ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Nemoj tako o Zagrebu, ja samo čekam tren kad imam malo slobodnog vremena da otidjem iz ove svoje selendre u Zg, a vi tako o glavnom gradu, baš ste okrutni; Zagreb ima sve za zadovoljenje svakog gradjana i neznam kaj se onda vi bunite .
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Purger | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala Citat:
![]() Da nabrajam dalje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala A dobro, lako je meni pričat, to se slažem, ali kaj se tiče mogučnosti koje pruža zagreb tu mu nema konkurencije, tj. melje konkurenciju, a te gužve i stambeno pitanje to kuužim, nije vam lako
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, jarunu, novi, s tala, zoo, zvat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:22.

prvo sam se skoro strgala od smijeha, a sada mom sazaljenju nema kraja 

I pametni grijese