Pa zato se gradska djeca odvedu na ekskurziju na selo da tamo vide te sve životinje... jebe se njemu za djecu, njemu je do biznisa.
Raspravljate o temi Novi ZOO na Jarunu zvat će se Hrvatska štala u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Primjerci autohtonih pasmina domaćih goveda, ovaca, konja,magaraca,koza, peradi... mogli bi u skoroj budućnosti skakutati, ritati se, pasti i kljucati na ...
Pa zato se gradska djeca odvedu na ekskurziju na selo da tamo vide te sve životinje... jebe se njemu za djecu, njemu je do biznisa.
Samo nek' nam se ostavi mogućnost da i dalje rolama kružimo oko jezera bez plaćanja cestarina, tunelarina, mostarina, pa ću i svog potomka (osim po Hrvatskoj), voditi da uz jezero vidi tu živinu na okupu, zašto ne.![]()
Konačno da i ja jednu kažem
ma ajmo reci da je ok sto on to hoce napraviti (po meni je to besmislenom, al nek mu bude), ali mislim zbilja, HRVATSKA STALAprvo sam se skoro strgala od smijeha, a sada mom sazaljenju nema kraja
![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
ajoj jadan zagreb...
I pametni grijese
Nemoj tako o Zagrebu, ja samo čekam tren kad imam malo slobodnog vremena da otidjem iz ove svoje selendre u Zg, a vi tako o glavnom gradu, baš ste okrutni; Zagreb ima sve za zadovoljenje svakog gradjana i neznam kaj se onda vi bunite .
ma ovaj forum je rofl...
hahahaha štala![]()
![]()
I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor.
Da si svakodnevno u Zagrebu u prometnim gužvama,da imaš svakodnevno problema sa parkiranjem u centru a sve češće i pred kućnim pragom,da plačaš najviši prirez u državi,da se ruše ulice oko tebe,da piješ zagađenu vodu,da ti pucaju zidovi po stanu zbog loše gradnje a kvadrat stana si platio 2,500 eura i ti bi se vjeruj mi bunio
Da nabrajam dalje![]()
A dobro, lako je meni pričat, to se slažem, ali kaj se tiče mogučnosti koje pruža zagreb tu mu nema konkurencije, tj. melje konkurenciju, a te gužve i stambeno pitanje to kuužim, nije vam lako
ma ovaj forum je rofl...