| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 13. 06. (petak) u Lijepa Naša forumu; OK, haj'mo još jednom, ali ovaj puta za ozbač ... Dan poslije utakmice i slavne pobjede nad Njemačkom (ako ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OK, haj'mo još jednom, ali ovaj puta za ozbač... ![]() Dan poslije utakmice i slavne pobjede nad Njemačkom (ako ne bude tako, bolje da nas forumašice tješe nego neke bzvz cure ), predlaže se okupljanje forumašica i forumaša.Ali 'ajmo onako lijepo, po P.S.u- prvo tu pišite da li biste došli, a kad/ako promijenite mišljenje ili vam nešto iskrsne lijepo otkažite tu... Tako da se ima okvirno pojma tko bi sve došao, i tko će sve doći...Evo začudo da ja počnem... Smijem li ja doći?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Joks : 04-06-08 u 16:58. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 14. 06. (petak) eto, ne samo lijepi, nego i pametni wolf (wuče, jel dobro vako? ) opet se dobro sjetio! ja se upisujem na listu onih koji dolaze. (kao da postoji ona druga.. )0. wolf (ne vrijednost nego nulti, kao organizator )1. ševa |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 14. 06. (petak) Hvala, Faraone- dvije kardinalne pogreške- petak je 13, a utakmica s Njemačkom... ![]() P.S. ispričavam se svima- muči me malo zub.... vremena
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 13. 06. (petak) Kaj 14. nije subota? edit: zakaj je naslov okupljanje 13.6., a kod nekih je 14.6. ?
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| next best thing | Re: Okupljanje 14. 06. (petak) Citat:
![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 13. 06. (petak) Citat:
Isprike svima...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 13. 06. (petak) Sad sam tek zbunjena, ali ajd vjerujem da i ja dolazim, glavno da nije tekma ![]() Aha, da, zaboravih napisati da je Wolf, osim što je izrazito pametan, također i veoma lijep i dobar čovjek (jel tak ok )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
« Bundek
|
Bande Zagreba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

Tako da se ima okvirno pojma tko bi sve došao, i tko će sve doći...
Smijem li ja doći?

) opet se dobro sjetio!
ja se upisujem na listu onih koji dolaze. (kao da postoji ona druga..
)