| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 25. ili 26. 4. u Lijepa Naša forumu; Arylin...ako meni već ne uspijeva naći prijevoz, daj probaj ti...neće te moći odbiti... |
| Vidi Rezultate Anketa: Odgovara li vam više nalaženje u petak, 25.4. ili u subotu, 26.4. u 21 sat? | |||
| Petak, 25. 4. | | 9 | 81.82% |
| Subota, 26. 4. | | 2 | 18.18% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Arylin...ako meni već ne uspijeva naći prijevoz, daj probaj ti...neće te moći odbiti ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Jebiga, ja bi došao(i povezo opaku i Arylin ), ali ovaj vikend nemogu nigdje, imam neku proslavu, a i treba učit...baš šteta ![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Kod nekih muskih ni cice nisu dovoljan razlog da se predomisle...sad smo presle na eure ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. aha...ima zainteresiranih vidim ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. eto sta je pravi kavalir I kad dolazis po mene i Arylin? ![]() Cek da nije to zbog sisa i eura? ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Pa mislim...mozete vi i do Rijeke ![]()
| | |
![]() |
« Crnka Eva
|
cvjetni trg »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

), ali ovaj vikend nemogu nigdje, imam neku proslavu, a i treba učit...baš šteta 

I kad dolazis po mene i Arylin?