| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 25. ili 26. 4. u Lijepa Naša forumu; ma gle ti nje.. u kojem se podforumu nalaziš?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Odgovara li vam više nalaženje u petak, 25.4. ili u subotu, 26.4. u 21 sat? | |||
| Petak, 25. 4. | | 9 | 81.82% |
| Subota, 26. 4. | | 2 | 18.18% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. vrijedilo je pokusati ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| next best thing | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Citat:
znaš ti jako dobro da nije zbog toga ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. onda hvala ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. A čujte cure, ja sam već neko vrijeme bez auta, a i sumnjam da biste se vozile samnom (u peglici po staroj cesti)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Baš su vam ti dečki s obale u banani... jadne cure... sad će propustiti vrhunsku zabavu... opijanje i tulumarenje do sitnih noćnih sati... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Ma nemoj...e vidjet ces ti da ce se ponuditi neka dobra dusa i odvest nas u Zagreb...ne mislis valjda da ce tulum uspjeti bez nas ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Ja znam tko će dijeliti negativne repove svim riječanima koji vas nisu dovezli ako se ne pojavite... Sad kad ste nam podigle očekivanja, nema zabave bez vas. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
« Crnka Eva
|
cvjetni trg »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

I kad dolazis po mene i Arylin? 

Sad kad ste nam podigle očekivanja, nema zabave bez vas.