| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 25. ili 26. 4. u Lijepa Naša forumu; A ni ne pitaš da li ja sigurno dolazim?!? Cure su već na putu i dolaze.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Odgovara li vam više nalaženje u petak, 25.4. ili u subotu, 26.4. u 21 sat? | |||
| Petak, 25. 4. | | 9 | 81.82% |
| Subota, 26. 4. | | 2 | 18.18% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. A ni ne pitaš da li ja sigurno dolazim?!? ![]() Cure su već na putu i dolaze. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. baš mi je drago da ćete se naći ![]() ja zbog poteškoća u komunikacijskom kanalu neću doći al želim detaljan izvještaj potkrijepljen vizualnim dokazima ![]() wolf zna detalje ![]() ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Jedino mi je stvarno bed što nisam uspio ovako na brzinu uloviti i Opaku... A valjda bude još prilike...Ajde, budi pravi pa navrati. Manekenka i Arylin zu zaslužile bolje od takvog usuda da se samo ja pojavim... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. ja neću doći ali želim svima dobar provod i mirno more
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Biti će 2 na 2... irm i wolf, manekenka i Arylin ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Evo, samo da se javim- slike će biti procirkulirane PP-ovim svima koji su bili- a onima koji nisu bili mogu samo reći da se možete pojesti... Usprkos mojim njaboljim naporima i udavljivanju, Arylin je uspjela preživjeti i toplo se nadam da je upol uživala u našem društvu kao mi u njenom. Da sam mogao birati, bolje društvo nisam mogao ni poželjetii- za društvo iz Purgeraja (i pozdrav onima kojima su cajke bile draže ).
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Oh! Kako je bilo napeto - ko u sapunici. Već sam krenuo pisati kako ću ja potegnuti do Rijeke pa u Zg, no onda se sve okrenulo i sretno završilo. Ne sumnjam da ste se lijepo proveli i Nadam se Wuče da si si sredio neku povišicu jer evo sve poskupljuje iz dana u dan i treba misliti na stare dane.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Bilo je nenadjebivo, ko nije mogao/htio doći, vaš gubitak... Sve vas pozivam na skori meet u Ri, da malo promjenimo lokaciju, a i iz sebičnih razloga, jer teško da ću ja opet u Zg doć. Iz principa. I da ne zaboravim, pozdrav mojim novim prijateljima ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. neka dodju u RI, samo moramo pripremiti radže, odnosno brlje (čitaj: rakije, šljivovice, šljive, jake, prepečene, najgore)
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
« Crnka Eva
|
cvjetni trg »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

Cure su već na putu i dolaze. 

A valjda bude još prilike...

Da sam mogao birati, bolje društvo nisam mogao ni poželjetii-