Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 25. ili 26. 4. u Lijepa Naša forumu; A ni ne pitaš da li ja sigurno dolazim?!? Cure su već na putu i dolaze....

Vidi Rezultate Anketa: Odgovara li vam više nalaženje u petak, 25.4. ili u subotu, 26.4. u 21 sat?
Petak, 25. 4. 9 81.82%
Subota, 26. 4. 2 18.18%
Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 14:50   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Okupljanje 25. ili 26. 4.

A ni ne pitaš da li ja sigurno dolazim?!?

Cure su već na putu i dolaze.
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:00   #52 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

za tebe znam da dolaziš
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:03   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,739
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

baš mi je drago da ćete se naći
ja zbog poteškoća u komunikacijskom kanalu neću doći al želim detaljan izvještaj potkrijepljen vizualnim dokazima

wolf zna detalje

sakubona
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:05   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Jedino mi je stvarno bed što nisam uspio ovako na brzinu uloviti i Opaku... A valjda bude još prilike...

Ajde, budi pravi pa navrati. Manekenka i Arylin zu zaslužile bolje od takvog usuda da se samo ja pojavim...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 18:01   #55 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ja neću doći ali želim svima dobar provod i mirno more

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 18:05   #56 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Biti će 2 na 2... irm i wolf, manekenka i Arylin
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 02:14   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Evo, samo da se javim- slike će biti procirkulirane PP-ovim svima koji su bili- a onima koji nisu bili mogu samo reći da se možete pojesti... Usprkos mojim njaboljim naporima i udavljivanju, Arylin je uspjela preživjeti i toplo se nadam da je upol uživala u našem društvu kao mi u njenom. Da sam mogao birati, bolje društvo nisam mogao ni poželjetii- za društvo iz Purgeraja (i pozdrav onima kojima su cajke bile draže ).
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 06:38   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Oh!

Kako je bilo napeto - ko u sapunici. Već sam krenuo pisati kako ću ja potegnuti do Rijeke pa u Zg, no onda se sve okrenulo i sretno završilo.

Ne sumnjam da ste se lijepo proveli i Nadam se Wuče da si si sredio neku povišicu jer evo sve poskupljuje iz dana u dan i treba misliti na stare dane.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:09   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Bilo je nenadjebivo, ko nije mogao/htio doći, vaš gubitak...

Sve vas pozivam na skori meet u Ri, da malo promjenimo lokaciju, a i iz sebičnih razloga, jer teško da ću ja opet u Zg doć. Iz principa.

I da ne zaboravim, pozdrav mojim novim prijateljima

Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:36   #60 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

neka dodju u RI, samo moramo pripremiti radže, odnosno brlje (čitaj: rakije, šljivovice, šljive, jake, prepečene, najgore)

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111