| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Okupljanje 25. ili 26. 4. u Lijepa Naša forumu; ahahaha bolje spremite neke specijalitete..pa nebute Vi nas uchili kaje rakija nego sad bi se neki mogli nabacit na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Odgovara li vam više nalaženje u petak, 25.4. ili u subotu, 26.4. u 21 sat? | |||
| Petak, 25. 4. | | 9 | 81.82% |
| Subota, 26. 4. | | 2 | 18.18% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. ahahaha bolje spremite neke specijalitete..pa nebute Vi nas uchili kaje rakija ![]() nego sad bi se neki mogli nabacit na organiziranje roshtilja..zar ne?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. ajde baš mi je drago da ste se dobro zabavili i da je sve dobro prošlo ![]() nadam se da ste se pošteno zapili i još bolje upoznali ![]() meni je žao što nisam bila al jbg,kad svi u zadnji tren se odlučuju ![]() Citat:
![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. Citat:
![]() ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okupljanje 25. ili 26. 4. valjda zato jer su cure potegnule iz rijeke, a mnogi od nas nisu došli. druga je stvar to što smo rekli da ne možemo doći i prije nego su cure krenule. što reći, arylin, nego da mi je žao da neke stvari shvaćaš tako osobno i toliko uzimaš k srcu. ![]() |
| | |
![]() |
« Crnka Eva
|
cvjetni trg »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.