hvala bogu imam noge... ana one nisu samo da se šire nego i za bježanje kontroloru
bez uvrede![]()
Raspravljate o temi Placate li voznju tramvajem u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ovo je pitanje za one kojima grad ne placa godisnji pokaz.Kupujete li za svaku voznju jednu kartu il placate godisnji ...
Eminem-the best
hvala bogu imam noge... ana one nisu samo da se šire nego i za bježanje kontroloru
bez uvrede![]()
RISE and SHINE
Ja imam na stand-by uvijek onaj SMS za poslati kada se vozim tramvajem, a to nije baš tako često. Koristim bicikl.
Platio kaznu nisam nikad.
Imao sam dugo godina jednu krasnu foru... Nosio sam sa sobom nekakvu izmučenu ali necvikanu kartu. Kada bi me baba pitala da imam li kartu, kažem - imam ali je ne mogu cvikati.
dosta sam se vozio tramvajem po zg... dok sam isao na predavanja bile su to i malo duze rute i nikad nisam platio kartu![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Ne vozim se u tramvaju...više
Vozil sam se dok sam išao u školu a tada sam imao pokaz....
ŠVERC KOMERC!
Zadnji put kad sam kupio tramvajsku kartu koštala je 5 kuna...nisam nikad vadio đačke pokaze niti srednjošloski niti cu studenske...nedam im 10 kn za jebenu tramvajsku kartu!To mi je pol litre tocenog!Radije idem pehaka...
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
Nikad nisam platio kartu za trvmvaj u Zagrebu...
Vozio sam se puno puta...ubiti svaki put kad dođem u Zg vozim se tramvajem...![]()
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
Prije ovih godisnjjih koje grad placa, imala sam mjesecni, a jos prije toga bi znala kupiti onaj paketic od 20 karata (ne znam tocno koliko je to tada kostalo), pa bi se vozila![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
koliko sam god puta bio u zg nikad nisam platio![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
sejm lajk xar