Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Prostor za tulume

Raspravljate o temi Prostor za tulume u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Kao sto ste sigurno i sami svjesni,na internetu je prakticki nemoguce naci bilo kakve korisne informacije vezane uz ovu temu,stoga ...

Starter
    Datum registracije
    20-10-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Prostor za tulume

Kao sto ste sigurno i sami svjesni,na internetu je prakticki nemoguce naci bilo kakve korisne informacije vezane uz ovu temu,stoga sam napravio ovaj kutak kako bi objedinio sve vezano uz temu. Ugl nadam se da ce odg na sljedece pitanje pomoci i svima ubuduce koji su izludili trazeci bilo kakav prostor.

Mozete li svi sada lijepo napisati bilo kakve informacije vezane uz iznajmljivanje prostora za 100ljudi u svrhu tulumarenja. Po mogucnosti za ne vise 2000kn. I za zimsko doba. (+kontakt broj,e-mail,anything) hvala

Starter
    Datum registracije
    29-11-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Prostor za tulume

Evo novi neki website za ponudu / potražnju prostora za tulume,

Tulum.com.hr :: portal za ponudu/potraĹľnju prostora za tulume, proslave, zabave

Početnik
    Datum registracije
    28-09-11
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Ja vam moram preporučiti jedan prostor u centru grada( Zagreb ) gdje sam ovaj vikend slavila djevojačku i bila sam oduševljena - imali smo parking, cugu,klopu , živu muziku ma sve i bilo je odlično - jer sam razbijala glavu di slaviti i po preporuci sam dobila inf za taj caffe bar ( Pe-Pe ) - Vlaška
    imam br pa ako treba nekom znam da iznajmljuju za rođendane, promocije... - sretnooo- 091 539 54 81 , 099 417 96 75

Početnik
    Datum registracije
    06-11-11
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

registrirala sam se samo da ovo napišem: NIKAKO, ALI NIKAKO U PEPE!!!!! zvučnici su katastrofa, i susjedi se stalno žale na buku tako da je parti iza pola 1 gotov. 2000 kn dano uzalud, 18.rođendan uništen.

Početnik
    Datum registracije
    28-09-11
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

ja kad sam bila bilo je sve odlično,šteta

Lajkaj nas na Facebooku