| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Dobrodošlicu ti želim...unaprijed... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Dobrodošlicu ti želim...unaprijed ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #94 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ševa, ne zezaj. Evo da se i ja javim. Dođoh u Zg natrag, ulazim u grad i kao da ni jedan dan me nije bilo. Osim kaj su Zeleni val i Željeznička iskopane, pa mi je trebalo malo duže da dođem do doma- sve je po starom. Uobičajna gužva, špica, purgerice kao da su preživjele požar, pa iz bijelkinja postale crnkinje, smrad u tramvaju... Ahhh falilo mi je... ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... danas tramvaji od draskoviceve prema dubravi/dubcu uopce nisu radili. stavili buseve umjesto njih, a oni dolaze svaki pola sata. gadovi ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Čari metropole ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ni ja.... ![]() Koliko god me neke stvari živciraju u ovom gradu al mijenjao ga ne bi za ništa na svijetu !
| | |
| | #99 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ma ja bi ga mjenjala samo kaj bi u taj drugi grad preselila sve moje frendove i frendice Da budemo malo bliže.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ja ga ne bih mijenjao ali da nisam rođen ovdje i da preselim u zagreb, ne znam kako bih se navikao. puko bih.. promet se taman normalizira - čitaj od prohodnih cesta, dolazimo do uobičajenih krkljanaca.. a uživao sam vozikati se zadnja dva tjedna..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.