| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim Sex and City...stanica kod Lisinskog nova moda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1021 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 921
![]() | Re: Purgerski topic...
__________________ Renault F1 Team ...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama... |
| | |
| | #1023 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... hihi svima vruce a meni u zg bas ugodno 22 u stanu bez klime i icega zato cu jebat jeza zimi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #1024 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... i meni je doma ugodnih neznamnijakoliko, ali kada izađem na cestu ubi me. Vozit skuter je isto malo prevruće, ispod kacige sam umirala.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #1025 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... prije 19:00 ni ne zelim izviriti iz stana al najcesce moram nekolio puta na dan pa krepavam vani.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #1027 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Jučer sam bila na Bundeku na roštilju. I nije mi jasan jedan fenomen- ljudi koji dolaze u 5 ujutro da bi našli stol, ili još bolje oni koji prespavaju u vreći čuvajući mjesto ispod onog natkrivenog. Stvarno mi to nije jasno. Pa lijepo dođeš usred dana, poneseš sklopive stolce i stol, ili deku, i sve 5, a ne se ko manijak povlačiti po parku! Mjesta za peći uvijek ima. Čemu se buditi u cik zore?!!!
__________________ Napokon dišem punim plućima Napokon sam slobodna I nakon sveg što sam si dopustila Zadnji potez povlačim ja |
| | |
| | #1030 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Jaje! Btw. oko 22 sata je bio predivni vatromet. I vozila sam se na ringišpilu, i moj dan je time bio potpun ![]()
__________________ Napokon dišem punim plućima Napokon sam slobodna I nakon sveg što sam si dopustila Zadnji potez povlačim ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

zato cu jebat jeza zimi 
ili nemaju stolice za dofurat. Ovo kaj si napisala me podsjeća na velike rasprodaje kada ekipa ćori ispred dućana.