Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim Sex and City...stanica kod Lisinskog nova moda...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-08, 21:09   #1021 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-06-08
Poruka: 921
korisnik62 se izdvaja iz mase
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
Sex and City...stanica kod Lisinskog

nova moda

...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama...
korisnik62 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:18   #1022 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Jest vruće... umirem
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:21   #1023 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

hihi svima vruce a meni u zg bas ugodno 22 u stanu bez klime i icega zato cu jebat jeza zimi

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:30   #1024 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

i meni je doma ugodnih neznamnijakoliko, ali kada izađem na cestu ubi me. Vozit skuter je isto malo prevruće, ispod kacige sam umirala.
Odgovori sa citatom
Star 06-09-08, 18:32   #1025 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

prije 19:00 ni ne zelim izviriti iz stana al najcesce moram nekolio puta na dan pa krepavam vani.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 15:13   #1026 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,578
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Sprema se kišurina, sam da ne bude tuče.
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 18:26   #1027 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,274
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Jučer sam bila na Bundeku na roštilju. I nije mi jasan jedan fenomen- ljudi koji dolaze u 5 ujutro da bi našli stol, ili još bolje oni koji prespavaju u vreći čuvajući mjesto ispod onog natkrivenog. Stvarno mi to nije jasno. Pa lijepo dođeš usred dana, poneseš sklopive stolce i stol, ili deku, i sve 5, a ne se ko manijak povlačiti po parku! Mjesta za peći uvijek ima. Čemu se buditi u cik zore?!!!
Zadnji potez povlačim ja
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 19:19   #1028 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,578
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Valjda neki žele biti viđeni ili nemaju stolice za dofurat. Ovo kaj si napisala me podsjeća na velike rasprodaje kada ekipa ćori ispred dućana.
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 19:28   #1029 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,425
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

kaje?
Odgovori sa citatom
Star 07-09-08, 19:33   #1030 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,274
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Jaje!

Btw. oko 22 sata je bio predivni vatromet.
I vozila sam se na ringišpilu, i moj dan je time bio potpun
Zadnji potez povlačim ja
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114