| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Snjesko Bijelic kaje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1033 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Mislim da je on kreten i da je njegova kandidatura kretenski potez.Frajer ne zna jednu pametnu rečenicu složit....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #1036 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Volio bi ja da takvi kao on završe školu i prime se posla....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #1038 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... je,je.... Zato nam i je grad takakv kakav je.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 08-09-08 u 22:39. |
| | |
| | #1039 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Teško je njih integrirat u društvo, rekao bi u 99% slučajeva nemoguće. Daš im smještaj, šansu za normalan život i sve opet razje. Sjećam se jednog priloga na tv-u gdje su ih zaposlili u nekom gradu na održavanju zelenih površina. Prva stvar je bila što je plaća mala, a nakon mjesec dana svi dali otkaze. ![]()
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
| | #1040 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() ![]() Imala sam ga priliku upoznati i trebao mi je kišobran dok je nešto pričao. ![]() U svakom slučaju podržavam Bracinu kandidaturu i mislim da je on jedan od pametniji tamo i najpopularniji (osim Bandija). Braco go for it ![]() Ne biti tako nabrijan ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

Kaj ne bi voljeli da Braco osigura svojoj ekipi džabe kuće, veću socijalnu pomoć? 
i mislim da je on jedan od pametniji tamo i najpopularniji (osim Bandija). Braco go for it