Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ak ne moraš ne idi nikam...zima je,puše hladan vjetar i kiša pada......

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-10-07, 08:14   #121 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Purgerski topic...

Ak ne moraš ne idi nikam...zima je,puše hladan vjetar i kiša pada...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 08:17   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,621
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Katastrofa je vrijeme.....jutros u 6 je bilo 2 stupnja......imam 9 majica na sebi
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 08:58   #123 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ak ne moraš ne idi nikam...zima je,puše hladan vjetar i kiša pada...
već sam prošao tu elementarnu nepogodu. groznooo..

i sad opet moram nazad..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 13:01   #124 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Pravo vrijeme za spajanje LAN-a i bjesomučno klikanje...
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 13:33   #125 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam jutros u pola sedam izašla iz kuće i laganini put prema Sloveniji. Elementarne nepogode najvišeg mogućeg stupnja, još i radovi na cesti

I sad kad sam se vraćala smrzla sam se, mada sam s autom išla. Ne vjerujem, šta je ovo?!?
A u petak još moram na put najvjerojatnije!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 14:26   #126 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,372
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mrzim kišu! Mrzim kišu! Mrzim kišu! Mrzim kišu!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 15:11   #127 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

ajde danas barem nije puhalo ko jučer
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 15:39   #128 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ali i dalje lijeva ko iz kabla...

nego, ekipa, kaj mislite o avenua mallu? kak vam se sviđa?

od same svrhe, pa do uklapanja u vizuru grada?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 15:55   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Pa onak je, na samom čošku je, prije je bila rupa nisam ništa zamječivala, a sada je to zamjećeno... Samo kaj je zbrkana garaža, ni oni kaj me usmjeravaju dolje šta rade tamo ne znaju kad ih pitam di je ne znam 1b... Kaj onda radiš tam si mislim
Gore sam pila kavu, na drugom katu, mislim da je bio 4ti dan otkada je otvoren, i jako mi se smučilo... Naručim mu mineralnu, on mi donese onu glupu kapljicu i original čašu, malu tanku na stalku, i kako mi je točio, tako je nabio i čaša se raspukne... On ništa... A ja okrenem na šalu reko: Kaj tak sve jako nabijaš? ... Reko čaša ti se raspukla... On će na to meni: Gle kod nas je gužva, puno je čaša zmazano ovo je jedina čista, ako hočeš popi, ako ne ne znam... .... Kako sam se razbjesnila, mislim WTF nisam niti platila samo sam otišla, kaj on mene misli zajebavat, idiot,,, Pa kaj bi vi popili?!?
Inače, u zari sam misla da će me netko udarit po glavi i ukrast mi stvari iz ruke...
Malo mi je to sve prerazvikano, preušminkano i samo da bude bolje od king crossa i city centra... Koliko god bio ušminkan i sređen, meni je draži king cross
Možda zbog krkana od konobara

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 16:18   #130 (permalink)
evergreen

možda je sve to zato jer si došla u vrijeme najvećeg hrkljuša, kad se tek otvorio avenue..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« BOROVJE | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113