| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ak ne moraš ne idi nikam...zima je,puše hladan vjetar i kiša pada...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ak ne moraš ne idi nikam...zima je,puše hladan vjetar i kiša pada...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Katastrofa je vrijeme.....jutros u 6 je bilo 2 stupnja......imam 9 majica na sebi
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #123 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... već sam prošao tu elementarnu nepogodu. groznooo.. i sad opet moram nazad.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #125 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja sam jutros u pola sedam izašla iz kuće i laganini put prema Sloveniji. Elementarne nepogode najvišeg mogućeg stupnja, još i radovi na cesti ![]() I sad kad sam se vraćala smrzla sam se, mada sam s autom išla. Ne vjerujem, šta je ovo?!? A u petak još moram na put najvjerojatnije! ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Mrzim kišu! Mrzim kišu! Mrzim kišu! Mrzim kišu!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #128 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ali i dalje lijeva ko iz kabla... nego, ekipa, kaj mislite o avenua mallu? kak vam se sviđa? od same svrhe, pa do uklapanja u vizuru grada?
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Purgerski topic... Pa onak je, na samom čošku je, prije je bila rupa nisam ništa zamječivala, a sada je to zamjećeno... Samo kaj je zbrkana garaža, ni oni kaj me usmjeravaju dolje šta rade tamo ne znaju kad ih pitam di je ne znam 1b... Kaj onda radiš tam si mislim ![]() Gore sam pila kavu, na drugom katu, mislim da je bio 4ti dan otkada je otvoren, i jako mi se smučilo... Naručim mu mineralnu, on mi donese onu glupu kapljicu i original čašu, malu tanku na stalku, i kako mi je točio, tako je nabio i čaša se raspukne... On ništa... A ja okrenem na šalu reko: Kaj tak sve jako nabijaš? ... Reko čaša ti se raspukla... On će na to meni: Gle kod nas je gužva, puno je čaša zmazano ovo je jedina čista, ako hočeš popi, ako ne ne znam... .... Kako sam se razbjesnila, mislim WTF nisam niti platila samo sam otišla, kaj on mene misli zajebavat, idiot,,, Pa kaj bi vi popili?!?Inače, u zari sam misla da će me netko udarit po glavi i ukrast mi stvari iz ruke... Malo mi je to sve prerazvikano, preušminkano i samo da bude bolje od king crossa i city centra... Koliko god bio ušminkan i sređen, meni je draži king cross ![]() Možda zbog krkana od konobara ![]() |
| | |
| | #130 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... možda je sve to zato jer si došla u vrijeme najvećeg hrkljuša, kad se tek otvorio avenue..
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« BOROVJE
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.