| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; nisam jos ni bil v avenue mallu, nadam se da skoro ni ne bum, mrzim guzve i shoping centre... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() Zakon ![]() Bila prije nekih tj dana s Teicom... Zara, ah, Zara Nije tak gužva bila. Bile u nekom turskom (?) na kavi...vidjele Džombu...Što reći - grls dej aut ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja sam otvorila cijelu jednu temu o Avanue Mallu. Na modi je negdje. Ne da mi se tražiti. Brate mili, raj na zemlji ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #134 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Meni je taj Avenue mall banana... Idem tam s frendom neki dan...šta reć...guys day out ![]() I tak uletimo mi u Espirit...meni se svidi jedna majica...isprobam i odlučim da nije neka ![]() Reko frendu ajmo još malo pogledat, krenem van kad ono govno od aparata počne tulit. Ja reko WTF!!! Znam da nisam nikaj maznuo, a ono opet tuli... Frajer iz osiguranja dojde do mene, ozbiljnim glasom...MOŽETE OPET PROĆ MOLIM VAS...ja reko more...prođem i niš. Al opet se zbruko, rulja odma snima da nisam neš maznuo ![]() Trebal sam ih sve tužit pas im mater ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Banana od šoping centra ![]() Jedino kaj tam vrijedi je kino ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Nisam bio a niti ne mislim....vidio sam reklamu za taj šoping centar... Ne znam jel se itko od vas ikad zapitao...ja jesam....zakaj u tim šoping centrima nema dućana za muške ? Mislim ono...autodijelovi,alat...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Bila sam u Mandi-u, ali me uopce ne fascinira. Ako cemo ih stavljati u isti rang sa Avenue Mall-om ili pak King Cross-om, nije niti blizu iti jednom od njih. meni se osobno ne svida...... ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic...
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« BOROVJE
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

pametni znaju 

Nije tak gužva bila. Bile u nekom turskom (?) na kavi...vidjele Džombu...