| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ček, šta je Mandi? Ne čuh za to. Da, na zadnjem ima neka elektronika. Nešto. Nije me zanimalo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Još jedan šoping centar...mislim da je negdje na Žitnjaku....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... da, na zitnjaku je. naspram avenue mall-a mi je nekako maleni. vise mi lici na mercatone (ne znam dali i on spada u trgovacki centar).
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Avenue mall meni je tam super i danas sam bila tam,i jučer a vjerojatno ću i sutra,tam mi radi frndica pa ja uvijek kad radim ujutro i kad se potrefi da je i ona ujutro odem do tam i odemo na kavu! Ne definitivno mi je super,neki dan sam si kupila tam kaput u new yorkeru,a i u prizemlju u bircu radi jedan slatki konobar pa je kava obavezno kod njega na šanku! Meni je tam super,a kaj drugi kažu da nije baš me briga! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 25-10-07 u 21:38. |
| | |
| | #146 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Citat:
Citat:
, tamo kod Zelene tržnice ima jako mnogo šoping centara od Dome, Bauhausa, Mandija, Lesnine i ostalih, ali Mandi je osmišljen kao neki centar za namještaj, ali malen je , niti nema puno toga, niti je jeftin, tako da se nemre uopće mjeriti sa Solidumom, Kikom i Lesninom, i da lik koji je imao Mercatone (vlasnik nogometnog kluba Palermo ) je prodao Mercatone te po Italiji pootvarao Mandi, kao talijanska verzija IKEA-e, ali pošto se to nemože mjeriti sa Solidumom, Kikom ni Lesninom, naravno da nije ni približno da se može mjeriti sa IKEA-om, nadalje u Mandiju je veliki dućan Tommy, znači ko Billa, Kaufland i ekipa, te sve nekaj za djecu i nešto malo za žene, te već spomenuti HGšrot ![]() Citat:
) to je daleko bolja i kvalitetnije verzija Peveca, sa kvalitetnijim stvarima i gdje nije sve porazbacano ko u PevecuOno kaj bi te moglo zanimati jest portable electronic kit za bušenje, šerafljenje i slično, dosta je jeftino i više netrebaš šerafit na ruke ![]() ima i punjač ![]() | ||||
| | |
| | #147 (permalink) |
| charolastra | Re: Purgerski topic... Koje gužve po tom zg-u, svaki put kad odem se ponovo prisjetim zašto ne bi htio živjeti tu. Inače da nema toga ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

pusa

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!