Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ulysea, kužim ja da tebi to ide na živce. Ja sam isto blizu tu, ali živiš u centru grada ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-11-07, 12:11   #161 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,731
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Ulysea, kužim ja da tebi to ide na živce. Ja sam isto blizu tu, ali živiš u centru grada i ne možeš očekivati da ćeš imati park prirode ispred stana.

Prirodu ne očekujem u sred Zagreba, jer ju je namoguće stvoriti pored toliko betona. A Kvatrić je sad sto puta bolji nego kaj je bio prije. Ono kaj je bilo prije je čisti balkanluk, rupa na rupi, bakice prodaju gaće, cvjećarnice jedna na drugoj. Sad barem na nekaj liči.
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 17:41   #162 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 140
ruzica se izdvaja iz mase
Smile Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ulysea, kužim ja da tebi to ide na živce. Ja sam isto blizu tu, ali živiš u centru grada i ne možeš očekivati da ćeš imati park prirode ispred stana.

Prirodu ne očekujem u sred Zagreba, jer ju je namoguće stvoriti pored toliko betona. A Kvatrić je sad sto puta bolji nego kaj je bio prije. Ono kaj je bilo prije je čisti balkanluk, rupa na rupi, bakice prodaju gaće, cvjećarnice jedna na drugoj. Sad barem na nekaj liči.
slazem se teice, ja prolazim skoro svaki dan pored kvatrica, i mislim da ce kad bude sasvim gotovo biti lijepo, uredno i moderno, valjda ce biti koje drvce, prema projektu koji je bio izlozen, a ako ne maksimir je blizu , a prelijep je u sva godisnja doba. samo da jos urede fasade pa da bude kao dnevni boravak, kao trg bana u pocetku.

pozdrav
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 22:26   #163 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 599
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Da ne citiram suvise, to sto cemo imati vise betona ispred nosa i to sto cemo jos to i nazivati modernim, a ponajvise to sto cemo ''ok'' nazivati drvo kojem necemo znati ni vrstu, a bit ce okovano sa par zeljeznih sipki, nece bitno promijeniti nas balkanaluk, jel?!? A one bakice koje su bile tak 'trash', samo su se premjestile ispred (trenutno) Croatia osiguranja, cekajuci da bude jos koji zidic u blizoj buducnosti gotov.
Ne poricem da se Kvatric trebao urediti, ali to sto vidim sad nije to. Meni, naravno.
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 19:56   #164 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kako mi ova kiša ide na živce :

A i odmah još veće gužve u gradu....ljudi ne znaju vozit po kiši....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:06   #165 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Samo da ne slini cijeli tjedan, ko prije tjedan, dva

Dva dana kiše mogu podnjet, ali slinjenje niti jedan dan
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:11   #166 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

I ja se nadam da nebu dugo.....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:12   #167 (permalink)
kaj?

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,330
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ali čim padne par kapi kiše, odmah nastaje jebeni kolaps u prometu..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:16   #168 (permalink)
Purger

Meni je to uvijek bilo fascinantno...zakaj je to tako
Ne kužim....odjedno gužva u svakom čošku grada....

Jel onda više ljudi vozi auto i ide autom na posao...il ljudi ne znaju vozit po mokrom...fakat ne znam kaj se događa.....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:04   #169 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Juče je bio tako "fin" lančani na Bolonji, 3 autića i mali tenk (yugo).
Yugić bio 3 u nizu, slupao zadnji dio auta ispred i prednji dio auta koji je bio iza njega.
Na yugiću skoro pa ništa. Yugić je pozoj.
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:39   #170 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Juče je bio tako "fin" lančani na Bolonji, 3 autića i mali tenk (yugo).
Yugić bio 3 u nizu, slupao zadnji dio auta ispred i prednji dio auta koji je bio iza njega.
Na yugiću skoro pa ništa. Yugić je pozoj.
To me podsjetilo na jednu scenu iz Simpsona, kad je Homer govorio čovjeku kako da popravi auto, a lik mu odgovori: "Your car is from Croatia, it's made out of old soviet tanks"

Ali stvarno je tenk
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114