| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ulysea, kužim ja da tebi to ide na živce. Ja sam isto blizu tu, ali živiš u centru grada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ulysea, kužim ja da tebi to ide na živce. Ja sam isto blizu tu, ali živiš u centru grada i ne možeš očekivati da ćeš imati park prirode ispred stana. Prirodu ne očekujem u sred Zagreba, jer ju je namoguće stvoriti pored toliko betona. A Kvatrić je sad sto puta bolji nego kaj je bio prije. Ono kaj je bilo prije je čisti balkanluk, rupa na rupi, bakice prodaju gaće, cvjećarnice jedna na drugoj. Sad barem na nekaj liči. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #162 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 140
![]() | Citat:
pozdrav ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Da ne citiram suvise, to sto cemo imati vise betona ispred nosa i to sto cemo jos to i nazivati modernim, a ponajvise to sto cemo ''ok'' nazivati drvo kojem necemo znati ni vrstu, a bit ce okovano sa par zeljeznih sipki, nece bitno promijeniti nas balkanaluk, jel?!? A one bakice koje su bile tak 'trash', samo su se premjestile ispred (trenutno) Croatia osiguranja, cekajuci da bude jos koji zidic u blizoj buducnosti gotov. Ne poricem da se Kvatric trebao urediti, ali to sto vidim sad nije to. Meni, naravno.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Kako mi ova kiša ide na živce : ![]() A i odmah još veće gužve u gradu....ljudi ne znaju vozit po kiši.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... I ja se nadam da nebu dugo.....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Meni je to uvijek bilo fascinantno...zakaj je to tako ![]() Ne kužim....odjedno gužva u svakom čošku grada.... Jel onda više ljudi vozi auto i ide autom na posao...il ljudi ne znaju vozit po mokrom...fakat ne znam kaj se događa.....
| | |
| | #169 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Juče je bio tako "fin" lančani na Bolonji, 3 autića i mali tenk (yugo). Yugić bio 3 u nizu, slupao zadnji dio auta ispred i prednji dio auta koji je bio iza njega. Na yugiću skoro pa ništa. Yugić je pozoj. ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Ali stvarno je tenk ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |