| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; kuzim pitanje iznad tvoje glave...bljesti mi u oci...novajlija sam majko na bjelome brodu...zaboravil sam dodat citat...sorry,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #184 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... ![]() Kaj ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Već nam grad na veliko okitili, ali sam vidjela svakakvog neukusa ![]() A na trgu smo dobili i kuhano vino :jupi i tamo one kućice sa knjigama i đinđama ![]() Već se vidim, već se vidim...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Baš se i ja spremam na trg ići vidjet kak je okićeno ![]() Jel se isplati ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #189 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Jok! ![]() Đinđe? Jbš kuhano vino, ima neki miris pretežak...
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #190 (permalink) |
| kaj? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... meni se sviđa. sve je prepuno kućica, pa onda ona pozornica, dvorac od nekakvih kockica.. malo me na graz podsjeća. gomila ljudi, hrpa instalacija... ne znam kad je toliko toga bilo. ali nije previše nabacano, bar po meni. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:36.