Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja bi van iz ovog grada. Ugnjetava me (a nisam muškarac)...... Djeluje depresivno na mene ako ne odem van ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-01-08, 14:30   #201 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,166
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Ja bi van iz ovog grada. Ugnjetava me (a nisam muškarac)......

Djeluje depresivno na mene ako ne odem van iz njga na koji dan.
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 14:31   #202 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Odi u Zaprešić ili VG
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 14:35   #203 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

U Zaprešiću sam svaki dan

Gorica mi je predaleko.

Možda se spakujem i odem koji vikend nekam, ali imam ispite i neće moći baš samo tako odlepršati
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 14:53   #204 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Ja ti uvijek idem na Sljeme, do puntijarke, iako nemam tjelesni, lijepo se ispušeš i osvježiš

Kaj nisi ti rekla da si diplomirala?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 15:21   #205 (permalink)
The Najarogantnija

Nisam, imam još par ispita. Apsolvent sam, ali radim u struci.
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 15:34   #206 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Uglavnom razmisli si za Sljeme
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 16:18   #207 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 16:56   #208 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 947
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja bi van iz ovog grada. Ugnjetava me (a nisam muškarac)......

Djeluje depresivno na mene ako ne odem van iz njga na koji dan.
Hm, vidiš ja imam obrnuti problem od tebe...Čim sam van ZG odmah bi natrag...

Dobro, možda ne baš odmah, ali nakon max 7 dana bi natrag...Barem na dan-dva...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 17:08   #209 (permalink)
The Najarogantnija

Joj ne, ja čim sam dulje od mjesec-dva u gradu upali mi se motor i postajem nekako čudno živčana što sam tu.

Samo bi pobjegla, pa makar na dva dana. I ne volim povratke u njega. Čak ni nakon mjesec dana, pošto znam da me uvijek čeka brdo posla, strka, gužve... Mada ne bi mogla ni u totalnom miru i dosadi živiti.
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 18:39   #210 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 947
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Joj ne, ja čim sam dulje od mjesec-dva u gradu upali mi se motor i postajem nekako čudno živčana što sam tu.

Samo bi pobjegla, pa makar na dva dana. I ne volim povratke u njega. Čak ni nakon mjesec dana, pošto znam da me uvijek čeka brdo posla, strka, gužve... Mada ne bi mogla ni u totalnom miru i dosadi živiti.
Pa dobro...Pošto cijeli svoj život živim u Zagrebu ne mogu zamisliti da budem dugo bez njega...Jednostavno me previše veže uz ovaj grad...Od obitelji, rodbine pa do prijatelja, da ne govorim o uspomenama...

Iako je i mene svaki put kada se vratim u Zagreb uvijek jurnjava, strka svejedno se radujem povratku...

P.S. Nisam neki freak iako možda tako zvučim

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113