| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja bi van iz ovog grada. Ugnjetava me (a nisam muškarac)...... Djeluje depresivno na mene ako ne odem van ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja bi van iz ovog grada. Ugnjetava me (a nisam muškarac)...... ![]() Djeluje depresivno na mene ako ne odem van iz njga na koji dan.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #203 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... U Zaprešiću sam svaki dan ![]() Gorica mi je predaleko. ![]() Možda se spakujem i odem koji vikend nekam, ali imam ispite i neće moći baš samo tako odlepršati ![]()
| | |
| | #208 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Dobro, možda ne baš odmah, ali nakon max 7 dana bi natrag...Barem na dan-dva... ![]() | |
| | |
| | #209 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Joj ne, ja čim sam dulje od mjesec-dva u gradu upali mi se motor i postajem nekako čudno živčana što sam tu. Samo bi pobjegla, pa makar na dva dana. I ne volim povratke u njega. Čak ni nakon mjesec dana, pošto znam da me uvijek čeka brdo posla, strka, gužve... Mada ne bi mogla ni u totalnom miru i dosadi živiti.
| | |
| | #210 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Iako je i mene svaki put kada se vratim u Zagreb uvijek jurnjava, strka svejedno se radujem povratku... ![]() P.S. Nisam neki freak iako možda tako zvučim ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.