| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Pa dobro...Pošto cijeli svoj život živim u Zagrebu ne mogu zamisliti da budem dugo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Citat:
Obavezno pijevam 'Vraćam se Zagrebe tebi' na povratku (u sebi naravno ). | |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Moj Zagreb tak imam te rad Za nikaj na svetu ja menjal te nebi Za nikaj na svetu ja menjal te nebi, moj Zagreb tak imam te rad! Svoj dom i veselje se našel vu tebi, za mene najljepši si grad! Se vugle ti poznam, se vulice znam, vu tebi sem srećen i nigdar nis' sam. I gde god vu svetu, popeval bum rad, tu malu popevku posluhni ju sad: Jer ti, ti, najdrajši si mi, najslajša popevka v živlenju si mi! Vu mojemu srcu najlepši si grad, moj Zagreb tak imam te rad! Nigdar se ne vrneju najljepši cajti, kaj v tebi sem sprovel ih ja. Ali ipak vu tebi ja štel bi se najti, I srećen bi bil, to se zna. Ja sikud bi išel, naluknul se rad, z uspinjčom otpelal na gornji se grad. Pogledal bi Zagreb, i kušlec mu dal, još jenput spopeval kaj lepše bi znal! Se kaptolske hiže i vu njem se crkve se blešćiju v sunčeku sad. Al' ipak to jesu najlepše starine kaj ima ih naš gornji grad. I Sava se cakli, i potoki si, a z Gornjega Grada nam cinkuš zvoni. I gda buš me Zagreb ti trebal il zval, svoj život i srce za tebe bum dal!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 31-01-08 u 20:38. |
| | |
| | #217 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Suzi mi oko ![]() To nisam čuo već fakat dugo ![]() Serbus Zagreb Serbus dragi Zagreb moj. Kaj se skrivaš v megli toj. Kaj da bi se nekaj sramil, Ti se nemaš sramit kaj. I sad sem tu i pak sem tvoj, Serbus dragi Zagreb moj. I sad sem tu i pak sem tvoj, Serbus dragi Zagreb moj. Ti si lep još kak navek, I Hrvatski prek na prek. Z'dalka si ti mene mamil, Ja sem tebi štel nazaj. Mili Zagreb imam rad, I vu megli bel je sad. Pariz nema kaj ti imaš, Jer si lep i jer si naš. Zadnji Uredio Vex : 31-01-08 u 20:56. |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Tuhelj ovaj vikend. Sa masažama, saunom, bazenom i popratnim stavrčicama. Barem jedan dan ![]() Daj Bože :moli
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #219 (permalink) | ||
| kaj? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
ali već nakon par tjedana kaj sam van zagreba, fali mi. npr. vraćam se s mora i na ulazu u zagreb faca mi prikeljena na prozor, gledam jel sve ostalo isto. ![]() Citat:
| ||
| | |
| | #220 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Jedna je stvar gužva, nervoza, stres koje donose svakodnevne obveze a nešto sasvim drugo je ljubav prema gradu u kojemu živim... E sad, ako neko poistovjećuje Zagreb sa onim prvim njegova stvar, ja ne ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

).