| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Il' sam ja danas na lijevoj nozi...il' ne vidim zakaj je ovo bilo potrbno naglaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Purgerski topic... Kaj mi ostali nismo....i kaj to uopće treba naglašavati....kaj je za ovu temu bitno do kojeg koljena su nam preci iz Zg-a....ili... ...ma daj nemoj mi uopće odgovarati na gornja pitanja...ne želim se nabrijavati zbog gluposti...![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Joooj, mrzim sto UVIJEK kad pada kisa ili snijeg, ljudi odmah prestanu znati voziti.. Do trga mi je trebalo 40 minuta, inace ako i 20 min bude ![]()
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. |
| | |
| | #236 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... A kaj je najbolje uopće cesta nije bila zaleđena, jedino malo mokra (ništa nije trebalo napraiti zastoj ali jebiga, je) ![]() Ali kako smo ugrozili klimu, prekjučer sam bio u kratkim rukavima, jučer padao snijeg, danas ujutro hladno za popizdit (dobro ipak ne tolko, ali je bilo prehladno za sredinu/kraj 3. mjeseca). Trebalo bi se nekaj napraviti u svezi toga. @klik i meni su svi iz zagreba unazad 4-5 generacija (prije toga Krapina i zagorje), ali to fakat nije baš potrebno naglašavat (nema svrhe). |
| | |
| | #239 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Znači, onda u gradu bude vas sedam? Ili čak četrnaest?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #240 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Vecina stanovnika Zagreba tijekom cijele godine, su vecinom domaci ljudi.. Ali sto je je, tijekom ljeta, i nasi ljudi odu na ljetovanje, i navecer se cini kao da nikoga nema.. damfisk, prestani pricati gluposti.
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.