| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja pričam gluposti? Dobar dio napisa na ovom topicu graniči sa regional-rasizmom, a ja pričam gluposti? A dobro... Meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja pričam gluposti? Dobar dio napisa na ovom topicu graniči sa regional-rasizmom, a ja pričam gluposti? A dobro... Meni nije jasno kako ljudi ne mogu shvatit da je većina gradova u Hrvatskoj - pa tako i Zagreb - doživjela veliki populacijski porast tijekom 50-tih i 60-tih (u periodu gospodarske rekonstrukcije) u prvom redu zahvaljujući doseljavanju stanovništva iz drugih krajeva. Niti jedan grad u Hrvatskoj - pa tako ni Zagreb - nije se povećao sam od sebe. Zato su mi smiješne priče o "dotepencima", "Vlajima" i slična sranja.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #242 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja shvacam da je Zagreb nastao doseljavanjem stanovnistva, ali ono je bio samo bezvezan komentar. Moji su se takoder ovdje doselili, i nemam nikakvih prijasnjih rodaka u Zagrebu, znam sto hoces reci. Ja sam se samo osvrnula na ono: "...sedam? Ili čak četrnaest??" Ne moras sve uzimati k srcu.. ![]()
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. |
| | |
| | #243 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ovo je otvoreni forum, svak ima pravo komentirat ono što želi ukoliko njegovi komentari ne krše pravila foruma U čemu je problem?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #248 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Bilo bi okej kad bi nas dalmatinci barem na ovoj temi ostavili na miru... imate "splitski kutak" (ili kako već). Zahvaljujem. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #249 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ja živim u rijeci ...ja sam iskompleksiran...ćeš mi reć šta je to veš mašina?to je ovdje kod nas urbana legenda....jel to postoji?![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

...ja sam iskompleksiran...ćeš mi reć šta je to veš mašina?to je ovdje kod nas urbana legenda....jel to postoji?