Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja pričam gluposti? Dobar dio napisa na ovom topicu graniči sa regional-rasizmom, a ja pričam gluposti? A dobro... Meni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 12:26   #241 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Ja pričam gluposti? Dobar dio napisa na ovom topicu graniči sa regional-rasizmom, a ja pričam gluposti?

A dobro...

Meni nije jasno kako ljudi ne mogu shvatit da je većina gradova u Hrvatskoj - pa tako i Zagreb - doživjela veliki populacijski porast tijekom 50-tih i 60-tih (u periodu gospodarske rekonstrukcije) u prvom redu zahvaljujući doseljavanju stanovništva iz drugih krajeva.

Niti jedan grad u Hrvatskoj - pa tako ni Zagreb - nije se povećao sam od sebe.

Zato su mi smiješne priče o "dotepencima", "Vlajima" i slična sranja.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 12:39   #242 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,774
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Ja shvacam da je Zagreb nastao doseljavanjem stanovnistva, ali ono je bio samo bezvezan komentar. Moji su se takoder ovdje doselili, i nemam nikakvih prijasnjih rodaka u Zagrebu, znam sto hoces reci.

Ja sam se samo osvrnula na ono: "...sedam? Ili čak četrnaest??" Ne moras sve uzimati k srcu..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 12:40   #243 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ovo je otvoreni forum, svak ima pravo komentirat ono što želi ukoliko njegovi komentari ne krše pravila foruma

U čemu je problem?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 13:18   #244 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,774
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Mah, nista. Zenska zloba.
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 13:22   #245 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 963
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...kaj baš na svakoj temi o Zagrebu, Dinamu, tramvaju, Maksimiru..... mora neki dalmoš reći svoje
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:03   #246 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

bas...svugdje guraju nos..ma kompleksi
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:15   #247 (permalink)
kaj?

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,327
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

kakvi kompleksi? kaj ti briješ da svi koji nisu iz zagreba imaju komplekse?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:36   #248 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Bilo bi okej kad bi nas dalmatinci barem na ovoj temi ostavili na miru... imate "splitski kutak" (ili kako već).

Zahvaljujem.
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:37   #249 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,033
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
Pravi autor: Mekto Pogledaj Poruke
bas...svugdje guraju nos..ma kompleksi
ja živim u rijeci...ja sam iskompleksiran...ćeš mi reć šta je to veš mašina?to je ovdje kod nas urbana legenda....jel to postoji?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:40   #250 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,468
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

...a ja bih zahvalio ako bi se rasprava u ovom topicu održala unutar prihvatljivih okvira unutar kojih još uvijek je.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114