Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Jel moje razmišljanje glupo ili nije o tome ne odlučuješ ti Ma dobro, o tome ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 18:54   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Jel moje razmišljanje glupo ili nije o tome ne odlučuješ ti
Ma dobro, o tome odlučuje vrhovni sud. Nemoj se uvrijediti, ali ne bi ja niti reagirao da prvi put vidim takve opaske na račun njih. A za to je sve kriva pogrješna percepcija. Crnogorci lijeni, Bosanci glupi, Hercegovci lopovi, Bračani škrti itd ...

Citat:
Ova priča da si živio u podneblju gdje ih ima...pa živim i ja još uvijek u podneblju gdje ih puno ima,živim u Zagrebu već 30 godina a u Zagrebu ih vjeruj mi ima jako puno !
I to što iz moje priče ispada,je tvoje mišljenje na koje imaš pravo ali to ne znači da je ispravno...
Istina, ničije mišljenje nikada nije do kraja ispravno. Na svačije mišljenje utječu i subjektivne i objektivne okolnosti.

Citat:
Napisao sam "par likova"...nisam generalizirao i rekao da su svi takvi...znam i iz iskustva da ima dobrih ljudi i kakvi su po mentalitetu...prema tome nemoj se žestit i držat prodike ovdje jer nisi ti taj koji je kompententan za tako nešto
Neš vjerovat, ali nisam ni gledao da si moderator, inače se ne bi "s rogatima bo"

U zdravlje, i priznajem i sam sam dijelom odgovoran što odosmo off topic, a ova tema bi trebala svima nama malo približiti Purgere, jer ja zbilja malo o vama znam.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:00   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

zagreb je selo pokraj dubrave
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:02   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Htio si reči da je Zagreb predgrađe Gajnica
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:03   #24 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma gajnice su male skroz
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:11   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Neš vjerovat, ali nisam ni gledao da si moderator, inače se ne bi "s rogatima bo"
To kaj sam ja moderator nema apsolutno nikakve veze...ne bi želio i bilo bi glupo da se nitko ne želi raspravljat s nama zbog te titule...
Zato samo navali...

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
Htio si reči da je Zagreb predgrađe Gajnica
Niste u pravu....Zagreb je grad a ovo oko njega su zaselci...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:12   #26 (permalink)
Administrator

Citat:
nemoguće pa jesi vidio kolka je dubrava ?????
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 19:29   #27 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Da...skoro ko trešnjevka

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:11   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:

Ma, no problem. Ja sam rođen u Vinogradskoj i do 18-te godine živio sam u Hercegovačkoj, a u Gajnice sam preselio jer je ovdje stara dobila puno veći stan
A inače, po majčinoj strani smo nekoliko generacija u Nehajskoj
Ali, ja mislim da je puno važnije biti građanin grada, čuvati ga i razvijati, nego ga devastirati i zanemarivati.
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:53   #29 (permalink)
Purger

Citat:
Ali, ja mislim da je puno važnije biti građanin grada, čuvati ga i razvijati, nego ga devastirati i zanemarivati.
E kad bi više ljudi tako razmišljalo onda bi to bilo super...
Nažalost nije tako

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 23:26   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
HAŠK Građanski????? Koji ti je pa taj? To je bilo samo na silu dodijeljeno ime jedinom velikom i neponovljvom Dinamu
Neću te podučavati jer valjda i sam znadeš da su HAŠK i Građanski nekada bili gradski rivali koji su na neciviliziran način ugašeni 1945-te. Iste je godine proglašen i Dinamo koji je u stvari nasljednik Građanskog koji je osnovan 1911-te godine. Toliko za sada od mene.
Ma znam ja sve to, o HAŠKu i o Građanskom, i njihovoj povijesti koja je uzimana kako je kada kome odgovaralo. A ovo je samo bila jedna (ne)uspijela dosjetka na odgovor što znači riječ Purger = građanin.
Pa mi je palo na pamet da se po uzoru na HAŠK, ovo pretvori u HAM, a Građanski u Purger, i nastane:
HAŠK Građanski = HAMPurger, nešto kao HAMBURGER SV , ali to sam već pisao pa da se više ne ponavlja

Citat:
To kaj sam ja moderator nema apsolutno nikakve veze...ne bi želio i bilo bi glupo da se nitko ne želi raspravljat s nama zbog te titule...
Zato samo navali...
Oki doki ali kako sam čuo od drugih da ste ti i Silence jaki na obaraču, onda bolje primiriti na vrijeme, jer ja znam biti dosta "žestok" u raspravama, što se vidi iz nekih drugih tema. A nekada i nije dobro biti "žestok", jer ja znam po sebi da bi ja da imam oružje koje vi imate, da bi banao neke ljude na forumu zbog sranja koje rade, a možda neke ne bi koje ste vi otarasili
Prema tome, ja sam ovdje samo gost, a kao gsot se moraš pristojno ponašati u tuđoj kući

Na kojem sve području žive purgeri? Jesu to samo Zagrepčani?

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 26-05-07 u 23:28.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108