| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Jel moje razmišljanje glupo ili nije o tome ne odlučuješ ti Ma dobro, o tome ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Ma dobro, o tome odlučuje vrhovni sud. Nemoj se uvrijediti, ali ne bi ja niti reagirao da prvi put vidim takve opaske na račun njih. A za to je sve kriva pogrješna percepcija. Crnogorci lijeni, Bosanci glupi, Hercegovci lopovi, Bračani škrti itd ... Citat:
Citat:
U zdravlje, i priznajem i sam sam dijelom odgovoran što odosmo off topic, a ova tema bi trebala svima nama malo približiti Purgere, jer ja zbilja malo o vama znam. ![]() | ||
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
Zato samo navali... ![]() Niste u pravu....Zagreb je grad a ovo oko njega su zaselci... ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Da...skoro ko trešnjevka ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ma, no problem. Ja sam rođen u Vinogradskoj i do 18-te godine živio sam u Hercegovačkoj, a u Gajnice sam preselio jer je ovdje stara dobila puno veći stan A inače, po majčinoj strani smo nekoliko generacija u Nehajskoj Ali, ja mislim da je puno važnije biti građanin grada, čuvati ga i razvijati, nego ga devastirati i zanemarivati. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
Nažalost nije tako ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Purgerski topic... Citat:
Pa mi je palo na pamet da se po uzoru na HAŠK, ovo pretvori u HAM, a Građanski u Purger, i nastane: HAŠK Građanski = HAMPurger, nešto kao HAMBURGER SV , ali to sam već pisao pa da se više ne ponavlja Citat:
ali kako sam čuo od drugih da ste ti i Silence jaki na obaraču, onda bolje primiriti na vrijeme, jer ja znam biti dosta "žestok" u raspravama, što se vidi iz nekih drugih tema. A nekada i nije dobro biti "žestok", jer ja znam po sebi da bi ja da imam oružje koje vi imate, da bi banao neke ljude na forumu zbog sranja koje rade, a možda neke ne bi koje ste vi otarasili ![]() Prema tome, ja sam ovdje samo gost, a kao gsot se moraš pristojno ponašati u tuđoj kući ![]() Na kojem sve području žive purgeri? Jesu to samo Zagrepčani? Zadnji Uredio zeljonar : 26-05-07 u 23:28. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

Svi smo mi MASS SARR