Raspravljate o temi Purgerski topic... u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; ...ja sam kupio ovog miša i jako sam zadovoljan...
NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA
Aktivna strana beskonačnosti
Mojim dragim purgericama sretno Valentinovo...!!![]()
Aktivna strana beskonačnosti
Sada je i sluľbeno: ZET je najgori javni prijevoz u Europi - Vijesti.netPREMA istraživanju njemačkog ADAC-a, zagrebački javni prijevoz najgori je u Europi. Testiranje u 23 europska grada po standardima njemačkog ADAC-a došlo se do zaključka da je ZET na debelom zadnjem mjestu, a jedini "prst gore" odnosno "dva plusa" zaslužila je cijena transporta. Prema ADAC-u najviši standardi su u: Münchenu, Helsinkiju, Beču i Pragu. Pri dnu tablice su Ljubljana i Budimpešta.
uzmi šal i svoju glazbu odjebi zauuuvijeeeek!
ne
kebab kod Franje ili ćevasi u Čingaču, a tek kod trovača eeeee![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Krasna vijest
Bez glave, nogu i ruku pronađen u Jarunskom jezeru
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Skupština zaustavila izgradnju garaže ispod Trga maršala Tita!
Potrošeno 4M kuna uzalud...Grad Zagreb i Zagrebački holding u izradu projekta dosad su uložili oko četiri milijuna kuna. Inicijativom ujedinjene zagrebačke kulturne scene taj je novac potrošen uzalud
ZAGREB - Zaustavljena je gradnja podzemne garaže ispod Trga maršala Tita! Kako doznajemo, Zagrebparking odustao je od lova na lokacijsku dozvolu jer će Gradska skupština poduzeti sve mjere da taj projekt nikada ne zaživi.
Ionako je to po mojem mišljenju bio suludi projekt
Garaže bi trebalo raditi dalje od centra jer se jedino tako može smanjiti promet oko centra grada...
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja