| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Da, bit će gužva večeras oko centra grada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) |
| Veteran | Re: Purgerski topic... Da, bit će gužva večeras oko centra grada ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #342 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 168
![]() | Re: Purgerski topic... Gužva će bit kud god se okreneš, jer će promet bit potpuno zatvoren na ruti kojom prolazi buš, a to znači kilometarske kolone .... nebi se htjela nać na mjestu onih koji će stajat nekoliko sati u koloni da bi došli tamo kuda su krenuli.
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #343 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Purgerski topic... Fala bogu...ja danas ne trebam ići nikam....tak da me nebuju hebali s gužvom....a brijem da je bolje da se ni pješke ne pojavljujem....ziher sam da bi im opet bio sumnjiv...kak se uvijek furam u crnom...kožna jakna i sa namrgođenim pogledom... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #345 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Purgerski topic... khm... ne isplati se ići na prosvjede jer Ameri tako na to gledaju, da na kraju nećeš moć ni u Ameriku ući.. ![]() Ali stvarno želudac mi se diže kad vidim koliko im se ovi u dupe uvlače... vari šahtove, diži zastave, čisti grad, buš dolazi ![]() svijet prolupao ![]() |
| | |
| | #349 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ...toliko su pričali o gužvama, a danas sam došao na posao autom brže nego ikad... krenuo sam oko 8:45.... Maksimirska, Vlaška, zeleni val, Savska..... sve prazno..... a kad sam išao doma.... opet sve prazno..... koliko je Zagreb lijep bez automobila.....
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« BOROVJE
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.