Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: zeljonar Ma znam ja sve to, o HAŠKu i o Građanskom, i njihovoj povijesti koja je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 09:21   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ma znam ja sve to, o HAŠKu i o Građanskom, i njihovoj povijesti koja je uzimana kako je kada kome odgovaralo. A ovo je samo bila jedna (ne)uspijela dosjetka na odgovor što znači riječ Purger = građanin.
Pa mi je palo na pamet da se po uzoru na HAŠK, ovo pretvori u HAM, a Građanski u Purger, i nastane:
HAŠK Građanski = HAMPurger, nešto kao HAMBURGER SV , ali to sam već pisao pa da se više ne ponavlja
Ma, sve OK. Shvatio sam pošalicu i prihvatio je. Dobra je. Nego sam samo htio polu-ozbiljno, polu-šaljivo odgovoriti na tvoju šalu
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:19   #32 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Oki doki ali kako sam čuo od drugih da ste ti i Silence jaki na obaraču, onda bolje primiriti na vrijeme, jer ja znam biti dosta "žestok" u raspravama, što se vidi iz nekih drugih tema. A nekada i nije dobro biti "žestok", jer ja znam po sebi da bi ja da imam oružje koje vi imate, da bi banao neke ljude na forumu zbog sranja koje rade, a možda neke ne bi koje ste vi otarasili
Prema tome, ja sam ovdje samo gost, a kao gsot se moraš pristojno ponašati u tuđoj kući

Na kojem sve području žive purgeri? Jesu to samo Zagrepčani?
Tko to širi laži i dezinformacije
To uopće nije tako

Zbog utjecaja Austrougarske na ova tu područja (ova di sam ja, ne ti ) taj se germanizam zadržao kao oznaka za građane Zagreba.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:24   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Tko to širi laži i dezinformacije
To uopće nije tako

Citat:
Zbog utjecaja Austrougarske na ova tu područja (ova di sam ja, ne ti ) taj se germanizam zadržao kao oznaka za građane Zagreba.
I za doseljene poput Bandića i Teice? Je li Bandić purger?

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:32   #34 (permalink)
NSC
Regularni forumas

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 20
Poruka: 28
NSC se izdvaja iz mase

kaj buraz kaj ??
NSC je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:42   #35 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Provociraš ti malo,a
Znaš ti jako dobro o čemu se radi...

Nemoj mi Bandić i purger spominjat u istoj rečenici
Bandić je purger isto koliko i Damfisk

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 13:23   #36 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Zato kaj nemaju pametnijeg posla u životu...dođe u dućan i onda tam tepe bezveze umjesto da kupi kaj ima i pusti čovjeka da radi...
Gledam ja tu kod sebe u kvartu...imaš par takvih likova,bosanaca koji sjede pred dućanom i maltretiraju ekipu ili prodavačicu...valjda ljudi ne shvaćaju da su u gradu.Nisu na selu gdje je sjedenje pred dućanom glavni događaj dana i gdje je to normalno....

Ne znam...meni je takav njihov pristup ljudima i životu fascinantan.Dobra mi je fora kad se ljudima koje prvi put vide u životu obračaju sa "ti"...
Kao da su skupa ovce pasli....
Malo da obranim svoje Bosance... Ma kako nepristojno to zvučalo, nije u smislu ni maltretiranja, ni ponižavanja, nego jednostavno u Bosni (u velikoj većini) je tako. Više u smislu komunikacijske blizine sa drugima.
Opet, razlika je u Bosni prije i poslije rata. Prije rata svi su se pozdravljali (bilo grda, bilo selo), nisi mogao proći bez "dobar dan", "bok", "hvaljen Isus", ovisi čije je bilo mjesto i svak je sa svakim pričao, e, tu u toj Bosni je većina izbjegica u Zg ostala "mentalno" živjet.
Danas, jako malo ima tih prisnih odnosa i veća je "pristojnost" u obraćanju, a isto tako veći odmak čovjeka i čovjeka.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 21:42   #37 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja napokon došla u grad i odmah kod Jankomira uletila u gužvu.
Odeš tri-četiri dana iz grada, malo se odmoriti i dođeš i odmah gužva, sudar, ovo-ono... milion i jedan nadrkan, trube... E stvarno

Zaista mi to nije falilo. A tek ujutro kad morala na fax Mislim da ću doživiti živčani slom.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:54   #38 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja napokon došla u grad i odmah kod Jankomira uletila u gužvu.
Odeš tri-četiri dana iz grada, malo se odmoriti i dođeš i odmah gužva, sudar, ovo-ono... milion i jedan nadrkan, trube... E stvarno

Zaista mi to nije falilo.
A tek ujutro kad morala na fax Mislim da ću doživiti živčani slom.
ista stvar kod mene.. a jebiga, da nisam čitav život ovdje ne znam kako bih se privikao.

doduše, nije uvijek bilo ovako..

i da, još samo:

pešča do tokija!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:00   #39 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

Kaj se to moje ime spominje uzalud? Tj. moj nick
Opet ti zeljonare???
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 08:34   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ista stvar kod mene.. a jebiga, da nisam čitav život ovdje ne znam kako bih se privikao.

doduše, nije uvijek bilo ovako..

i da, još samo:

pešča do tokija!

Ajmo sad svi svoje kvartove
Ali, ovo je dobro
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111