| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: zeljonar Ma znam ja sve to, o HAŠKu i o Građanskom, i njihovoj povijesti koja je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Dobra je. Nego sam samo htio polu-ozbiljno, polu-šaljivo odgovoriti na tvoju šalu ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() To uopće nije tako ![]() Zbog utjecaja Austrougarske na ova tu područja (ova di sam ja, ne ti ) taj se germanizam zadržao kao oznaka za građane Zagreba. ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-05-07 Godina: 20
Poruka: 28
![]() | Re: Purgerski topic... kaj buraz kaj ??
__________________ http://img521.imageshack.us/img521/6696/dsaqj5.jpg |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Provociraš ti malo,a ![]() ![]() Znaš ti jako dobro o čemu se radi... ![]() Nemoj mi Bandić i purger spominjat u istoj rečenici ![]() ![]() Bandić je purger isto koliko i Damfisk ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Opet, razlika je u Bosni prije i poslije rata. Prije rata svi su se pozdravljali (bilo grda, bilo selo), nisi mogao proći bez "dobar dan", "bok", "hvaljen Isus", ovisi čije je bilo mjesto i svak je sa svakim pričao, e, tu u toj Bosni je većina izbjegica u Zg ostala "mentalno" živjet. Danas, jako malo ima tih prisnih odnosa i veća je "pristojnost" u obraćanju, a isto tako veći odmak čovjeka i čovjeka.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja napokon došla u grad i odmah kod Jankomira uletila u gužvu. Odeš tri-četiri dana iz grada, malo se odmoriti i dođeš i odmah gužva, sudar, ovo-ono... milion i jedan nadrkan, trube... E stvarno ![]() Zaista mi to nije falilo. A tek ujutro kad morala na fax Mislim da ću doživiti živčani slom. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
doduše, nije uvijek bilo ovako.. i da, još samo: pešča do tokija! ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Ajmo sad svi svoje kvartove Ali, ovo je dobro ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

Dobra je. Nego sam samo htio polu-ozbiljno, polu-šaljivo odgovoriti na tvoju šalu

ali kako sam čuo od drugih da ste ti i Silence jaki na obaraču, onda bolje primiriti na vrijeme, jer ja znam biti dosta "žestok" u raspravama, što se vidi iz nekih drugih tema. A nekada i nije dobro biti "žestok", jer ja znam po sebi da bi ja da imam oružje koje vi imate, da bi banao neke ljude na forumu zbog sranja koje rade, a možda neke ne bi koje ste vi otarasili