| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Kakvo prelijepo jutro. Suncem okupano. Mamuran od sinoć lječim se na balkonu. Upijam zrake koje mi maze lice. Pivčuga i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #421 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Purgerski topic... Kakvo prelijepo jutro. Suncem okupano. Mamuran od sinoć lječim se na balkonu. Upijam zrake koje mi maze lice. Pivčuga i vutra (klin se klinom)u ruci. O Bože hvala ti za takvo jutro. Koji sam car ![]() ![]() |
| | |
| | #423 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... tipa naroljao si se do besvijesti sinoć? ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #425 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... nekak mi poznato zvučalo.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #426 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Purgerski topic... zagreb je moj rodni grad ! Bila sam svagdje pa i danas zivim daleko ali Zagreb je bio i ostao moja najveca ljubav.Tu su moje uspomene,moja mladost,moj dom i za mene je jedini grad u kojem zelim zivjeti i u kojem se osjecam savrseno sretna !! |
| | |
| | #427 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... vrati nam se nazad. a gdje sad živiš?
| | |
| | #429 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ha ha, dobra! ![]() enivej, kad ćeš nazad u zagreb? možda ti se i ne bi svidio ovakav kakav je danas. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

Koji sam car 

a gdje sad živiš?