| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; misionarka?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #431 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... misionarka? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #432 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 66
![]() | Seva,ja dolazim svake godine u Zagreb,istina da se puno toga promjenilo ali stara gradska jezgra je tu, gornji grad,Maksimir i da ne nabrajam sve ono sto volim i sto mi budi drage uspomene.Mozda tek onda cijenimo nesto kada ga izgubimo zato sada znam da svaka minuta provedena u mom gradu i mojoj voljenoj domovini ima neprocjenjivu vrijednost !!!! Ne,tu sam udata !! Zadnji Uredio prospero : 03-05-08 u 19:59. |
| | |
| | #434 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Daj nabaci koju slikicu da vidimo gdje si i kako ti je ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #437 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 66
![]() | Re: Purgerski topic... Prekasno je za takva razmisljanja,tu sam vec 30 godina i sudjeno mi je da tu ostanem do kraja.Ako bi mogla danas nekome nesto savjetovati onda bi to bilo nek ostane u svojoj zemlji i nek se zeni sa nekim iz svog kraja. |
| | |
| | #438 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
A mi živimo u 21. stoljeću. A sad k meni... Jao, mrzim kaj sam se vratila u Zg ![]() Ne mogu po ovako presuper vremenu biti u gradu, ne mogu i ubi me. Samo radim do srijede, pa opet do ponedeljka slobodno. Hvala onome koji je izmislio vanjsko vrednovanje za osmaše ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #440 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... kaj te nasmijalo?
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.