Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Zakaj niko nije poslikal to malo i stavil tu, jbg...ja danas nisam izlazil u grad pa ne vidjeh to......

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-08, 18:32   #451 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,629
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Purgerski topic...

Zakaj niko nije poslikal to malo i stavil tu, jbg...ja danas nisam izlazil u grad pa ne vidjeh to...
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 20:19   #452 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Da sam znala da je to tolika atrakcija, ja bi slikala.
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 21:35   #453 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,372
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke

....danas su svi ZETovi busevi i tramvaji imali zastavice grada Zagreba i Hrvatske... fora... ja bi ih ostavio tokom cijele godine.....
Da, vidjela sam to. Još gledam kaj je to sad

Baš fora. K'o da smo u službenom autu nekoga veleposlanstva
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 20:03   #454 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-07
Godina: 22
Poruka: 4
Marin_ri se izdvaja iz mase

dobar dan svima....

treba mi mala pomoc vas iz zagreba...

koji je najlaksi nacin za doc s autobusnog kolodvora do doma sportova? koji tramvaj? taxi? aj pomagajte..moze i na PM...tnx...
Marin_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 20:13   #455 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Rado bi ti pomogao al se ne vozim tramvajem

Koliko poznaješ Zagreb ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 20:24   #456 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-07
Godina: 22
Poruka: 4
Marin_ri se izdvaja iz mase

ma ne bas najbolje..a nikad nisam bio pored doma sportova..a kakve su cijene taksija kod vas??
Marin_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 21:01   #457 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ovo su cijene sa službenih stranica i nemam pojma jel još to vrijedi...

C J E N I K
USLUGA AUTOTAKSI PRIJEVOZA
START
19,00 KUNA
VOŽNJA PO KM.
7,00 KUNA
ČEKANJE PO SATU
50,00 KUNA
PRTLJAGA PO KOM.
3,00 KUNE

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 21:18   #458 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

nisam purger ali čini mi se da bi mogla tu voziti šestica,e sad koliko me pamćenje služi
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 21:26   #459 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ovako za doci do doma sportova trebas ici sa 2 od autobusnog do vodnikove, tamo izadjes i ukrcas se na 9 s kojom ides do tresnjevackog placa. tamo izadjes i samo pitaj ljude uputit ce te... imas nekih 10min pjeske (mozda i manje)

ili

na trg bana josipa jelacica s 6 pa tamo sjednes na 12 u smjeru tresnjevke i opet na placu izadjes
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 19:43   #460 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke

na trg bana josipa jelacica s 6 pa tamo sjednes na 12 u smjeru tresnjevke i opet na placu izadjes
ja mu objasnila ovu opciju na pm
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« BOROVJE | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113