| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Zakaj niko nije poslikal to malo i stavil tu, jbg...ja danas nisam izlazil u grad pa ne vidjeh to...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #453 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Baš fora. K'o da smo u službenom autu nekoga veleposlanstva ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #455 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Rado bi ti pomogao al se ne vozim tramvajem ![]() Koliko poznaješ Zagreb ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #457 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ovo su cijene sa službenih stranica i nemam pojma jel još to vrijedi... C J E N I K USLUGA AUTOTAKSI PRIJEVOZA START 19,00 KUNA VOŽNJA PO KM. 7,00 KUNA ČEKANJE PO SATU 50,00 KUNA PRTLJAGA PO KOM. 3,00 KUNE
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #459 (permalink) |
| The Eye | Re: Purgerski topic... ovako za doci do doma sportova trebas ici sa 2 od autobusnog do vodnikove, tamo izadjes i ukrcas se na 9 s kojom ides do tresnjevackog placa. tamo izadjes i samo pitaj ljude uputit ce te... imas nekih 10min pjeske (mozda i manje) ili na trg bana josipa jelacica s 6 pa tamo sjednes na 12 u smjeru tresnjevke i opet na placu izadjes ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #460 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« BOROVJE
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.