Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; hehe, al najveca fora sto zadranin objasnjava u purgerskom topicu a u Zagerbu san tek malo vise od 1.5god ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-08, 19:44   #461 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,717
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Purgerski topic...

hehe, al najveca fora sto zadranin objasnjava u purgerskom topicu
a u Zagerbu san tek malo vise od 1.5god

edit: nije mi jasno zasto uvik se sitin kompliciranije opcije prvo , al ista je stvar manje vise samo su 6 i 12 puno frekventniji nego 2 i 9
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 21:57   #462 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,642
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Zaboravio si opciju da može dvojkom skroz do Zapadnog Kolodvora, preći samo preko pruge i 150-200 m do Doma Sportova i to je opcija bez presjedanja i dođe najbliže odredištu što se tiće tramvaja, autobus bi ga doveo još bliže ali prekomplicirano za nekog tko ne pozna Zagreb...
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 21:58   #463 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

zagrebacki malishani luduju tribine masa povikuje to sveto ime..gol gotovo sudac zadaje znak dinamo pobijedio posto' je prvak...
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 22:13   #464 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Zaboravio si opciju da može dvojkom skroz do Zapadnog Kolodvora, preći samo preko pruge i 150-200 m do Doma Sportova i to je opcija bez presjedanja i dođe najbliže odredištu što se tiće tramvaja, autobus bi ga doveo još bliže ali prekomplicirano za nekog tko ne pozna Zagreb...
Aj mu objasni koja je stanica zapadni kolodvor

sedma
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 14:42   #465 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-07
Godina: 22
Poruka: 4
Marin_ri se izdvaja iz mase

ma raspitam se ja jos tamo pa valjda stignem nekako...hvala svima
Marin_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 22:22   #466 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,642
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Aj mu objasni koja je stanica zapadni kolodvor

sedma
Pa nikakav problem nije pitati kad mora sići, ionako bilo koju opciju da izabere mora nekog pitati...
Dok sam vozio kombijem po Evropi samo sam adrese dobivao a dalje sam se morao sam snalaziti bez ikakve navigacije i uviek sam našao odredišta. Samo treba imati vjere u sebe i krenuti i onu poznatu: "Tko pita ne skita" i sve se nađe....
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:15   #467 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ej zagrebacki narode i doseljenici bez uvrede, eto dosel i ja u ovu temu o zgb.u. poz svima koliko vas ima
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:52   #468 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Dobro nam došao onda u ovu temu

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 07:45   #469 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

kaj ima kod vas ljudi zagreba , jutros bio sudar kod podvoznjaka koji djeli staru samoborsku i onu drugu stranu gdje je bizek, cuo sam da je frajer sjebao i sebe i auto, otiso s bolonje ravno u ogradu, niti ljevo niti desno nego u kurac, e da sam da vam kazem, murja mi neki dan spicila kaznu radi brzine na horvacanskoj, sad znaju stajati kod starog okretista jarun, sam da znate
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 09:58   #470 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Stalno su na tom mjestu

Zato pripazi kad prolaziš...
Iako znaju i na drugim mjestima bit ovo im je najčešća lokacija...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« BOROVJE | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113