| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg kaj ima kod vas ljudi zagreba , jutros bio sudar kod podvoznjaka koji djeli staru samoborsku i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Ja ne znam koji im je vrag, ali u zadnjih pet dana su me dva puta murijaci zaustavili i jednom slikali, doduše nisu ništa uslikali. Niti su mi spičili ikakvu kaznu zato kaj sam imala sve dokumente za motor i vozačku. Valjda mislili da nemam 18 godina, niti položeno... pa ![]() | |
| | |
| | #472 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() | |
| | |
| | #473 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Aha. Da. Ja spavam ![]() E, da, dobar potpis teice ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #474 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
al ti mi je idiotski, al ajde ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #475 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Purgerski topic... Jeb.. ga koliko ja znam samo je Slavonskom dozvoljeno 80, i možda Zagrebačkom avenijom, mada nisam siguran, tako da ti je to prevelika brzina po njima za grad, mada ja smatram da gdje god su dve ili tri trake rezervirane za promet motornih vozila mogla bi se brzina podići na 80 i to iz jednostavnog razloga - protočnosti prometa, ali to nije tako pa zato je najjednostavnije smanjiti gas i priviknuti se na sporiju vožnju. |
| | |
| | #476 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... a bas sam jednom probao od getroa vrbani vozit do okretista na preckom po propisima, pa zamalo sam zaspao za volanom, a znas kaj je jos bolje od svega toga, dok sam vozio kamion (gips prevozio) isto na horvacanskoj me zaustavio i bez problema pustio a ovak kurac, ma to je sve bezobrazno, nemozes se vozit 40 po ulicama, nemozes se vozit 50 po tima horvacanskom, nemoguce koma ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #479 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Valja doći do bazena. A već je i kasno. Planirala Tuhelj, ali sam zaspala. Mislim da je počelo razdoblje teicinog prespavljivanja. Hvala ti Bože kaj ne moram raditi do devetog mjeseca, inače bi zaspala na satu. |
| | |
| | #480 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ajde na more... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

i jednom slikali, doduše nisu ništa uslikali. Niti su mi spičili ikakvu kaznu zato kaj sam imala sve dokumente za motor i vozačku. Valjda mislili da nemam 18 godina, niti položeno... pa 
pusa

koma