Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg kaj ima kod vas ljudi zagreba , jutros bio sudar kod podvoznjaka koji djeli staru samoborsku i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-08, 18:18   #471 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
kaj ima kod vas ljudi zagreba , jutros bio sudar kod podvoznjaka koji djeli staru samoborsku i onu drugu stranu gdje je bizek, cuo sam da je frajer sjebao i sebe i auto, otiso s bolonje ravno u ogradu, niti ljevo niti desno nego u kurac, e da sam da vam kazem, murja mi neki dan spicila kaznu radi brzine na horvacanskoj, sad znaju stajati kod starog okretista jarun, sam da znate
Ja sam jutros prolazila pored toga. Majke ti mile auta, cijeli prednji dio se zapalio, a zadnji odlomljen i u totalnom šrotu. Baš se u onu provaliju zaletio. Ni vrit ni mimo. Murije bilo ko u priči, nije baš bila neka gužva, barem ne kada sam ja prolazila oko osam.

Ja ne znam koji im je vrag, ali u zadnjih pet dana su me dva puta murijaci zaustavili i jednom slikali, doduše nisu ništa uslikali. Niti su mi spičili ikakvu kaznu zato kaj sam imala sve dokumente za motor i vozačku. Valjda mislili da nemam 18 godina, niti položeno... pa
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 18:24   #472 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,019
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
kaj ima kod vas ljudi zagreba , jutros bio sudar kod podvoznjaka koji djeli staru samoborsku i onu drugu stranu gdje je bizek, cuo sam da je frajer sjebao i sebe i auto, otiso s bolonje ravno u ogradu, niti ljevo niti desno nego u kurac, e da sam da vam kazem, murja mi neki dan spicila kaznu radi brzine na horvacanskoj, sad znaju stajati kod starog okretista jarun, sam da znate
Znam ti ja lijek za to što te murija opizdila po džepu, jednostavno smanji doživljaj na gasu po gradu i nećeš više brinuti o muriji
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 19:37   #473 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam jutros prolazila pored toga. Majke ti mile auta, cijeli prednji dio se zapalio, a zadnji odlomljen i u totalnom šrotu. Baš se u onu provaliju zaletio. Ni vrit ni mimo. Murije bilo ko u priči, nije baš bila neka gužva, barem ne kada sam ja prolazila oko osam.
Zakaj ja to nisam vidjela

Aha. Da. Ja spavam

E, da, dobar potpis teice
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 07:28   #474 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Znam ti ja lijek za to što te murija opizdila po džepu, jednostavno smanji doživljaj na gasu po gradu i nećeš više brinuti o muriji
ma ne vozim ti se ja neznam koliko isao sam 80 i to mi je nekak normalna brzina za horvacansku i takve ceste, tako da neletim neznam koliko al ti mi je idiotski, al ajde
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 12:59   #475 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,019
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Jeb.. ga koliko ja znam samo je Slavonskom dozvoljeno 80, i možda Zagrebačkom avenijom, mada nisam siguran, tako da ti je to prevelika brzina po njima za grad, mada ja smatram da gdje god su dve ili tri trake rezervirane za promet motornih vozila mogla bi se brzina podići na 80 i to iz jednostavnog razloga - protočnosti prometa, ali to nije tako pa zato je najjednostavnije smanjiti gas i priviknuti se na sporiju vožnju.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 13:29   #476 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

a bas sam jednom probao od getroa vrbani vozit do okretista na preckom po propisima, pa zamalo sam zaspao za volanom, a znas kaj je jos bolje od svega toga, dok sam vozio kamion (gips prevozio) isto na horvacanskoj me zaustavio i bez problema pustio a ovak kurac, ma to je sve bezobrazno, nemozes se vozit 40 po ulicama, nemozes se vozit 50 po tima horvacanskom, nemoguce koma
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 14:47   #477 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Kako je vruće!!!!!!!!!

Poludit ću, ne znam kaj da radim sa sobom.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 14:55   #478 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,629
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Kako je vruće!!!!!!!!!

Odi na bazen.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 14:58   #479 (permalink)
Samo bahata...

Valja doći do bazena. A već je i kasno.

Planirala Tuhelj, ali sam zaspala. Mislim da je počelo razdoblje teicinog prespavljivanja. Hvala ti Bože kaj ne moram raditi do devetog mjeseca, inače bi zaspala na satu.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 15:01   #480 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Kako je vruće!!!!!!!!!

ajde na more...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114