| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Čut ćemo se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #492 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,420
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ma jos sam tjedan dana i ako bude sve po planu, godisnji i na more ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #493 (permalink) |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja idem tek krajem 7 mj, tam oko 27, 28 ![]() Jedva čekam ![]() Vani je pogibija, Nemo'š ni spavat od vrućine...
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe Zadnji Uredio dorina : 23-06-08 u 12:32. |
| | |
| | #494 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... meni je super u Zagrebu ljeti... nema dotepenaca i to je ko raj fino sjednem u svoj BMW M5 i điram se ko manijak ![]() a na more ću zato krajem kolovoza, kad se dotepenci vraćaju ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #495 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,420
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... dobro ja sad idem 01.07 i vracam se 20. 07 , joj jedva cekam, ja i jedna frendica (otkacena u picku maternu) stvari u auto i pici ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #496 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... [quote] Citat:
jer uglavnom kažu (ovi domaći) da nakon Gospe nije više to - to ![]() Svejedno, lijepo se ti nama provedi ![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe | |
| | |
| | #497 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ oj hilterico jebem li ti zube, zbog tebe me i cure više ne ljube | |
| | |
| | #498 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Jarun ima sve ![]() jedino nam fali aerodrom još ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #500 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Pa šta?! Možemo pisati što god želimo. ![]() Uostalom da nema nas purgera dole kod vas preko ljeta senzona bi vam bila u najmanju ruku u pola uspješna nego kaj je. Tako da prema gostima trebaš uvijek biti ljubazan, pa makar ih inače prezirao. ![]() Meni je sad prije nego kaj se svi pokupe na more u Zagrebu u kasnijim večernjim satima ili do podne baš super. Vidiš svašta, ženske super obučene, muškarce koji se okolo prešetavaju u šorcićima i majicama uz neki urbani look, skutere, bicikle, ispijanje kavice na terasi... ma super! Još navečer uvijek bude neki heppening u gradu ili neki tulum kod nekoga, igra se poker i čuješ smijeh, glazbu, zabavu iz stanova... a toplo je... nije vruće... ma to mi je odlično! |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:41.