| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ovo me najviše veseli.... Neki dan u Savskoj totalni kaos...ne znaš tko kam ide... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Danas od poste na glavnom, do vukovarske, 50 minuta.. Plus neki covjek se zabio u nas.. Ne znas nit kamo tko ide, raskrizje je puno bez obzira na crveno/zeleno svijetlo, auti koji ostanu u raskrizju pa stvaraju jos veci kaos.. Grozno!!
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #512 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Sad je najbolje ne ići autom u grad osim ak baš ne moraš.... Jedva čekam da se dalmatinci vrate doma pa da malo grad bude prazan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #513 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
jeli to ona pošta kod importane centra i glavnog kolodvora ![]() ako ste od tuda vozili do vukovarske 50 min to je onda strava ![]() ![]() | |
| | |
| | #514 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #515 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Da,to je ta pošta... I tako će nam bit 2 mjeseca ![]() Pa nek mi onda neko kaže da je nama koji živimo u Zagrebu najbolje.... ![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #517 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
pa nije ni kod nas bajno,evo ja nekidan cestom od trogira do divulja kad radi se cesta dužine samo 6 km ![]() ![]() neka vide mađari i česi naše lopate iz pevecova kuta ![]() | |
| | |
| | #518 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Zagreb - najljepši grad ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #519 (permalink) |
| charolastra | Re: Purgerski topic... skoro ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #520 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... da,da.... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.